Hoe De Kaspersky-sleutel In Te Voeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Kaspersky-sleutel In Te Voeren
Hoe De Kaspersky-sleutel In Te Voeren

Video: Hoe De Kaspersky-sleutel In Te Voeren

Video: Hoe De Kaspersky-sleutel In Te Voeren
Video: Как установить антивирус Касперский БЕСПЛАТНО. KASPERSKY FREE 2024, Mei
Anonim

Veel gebruikers zijn overgestapt op het gebruik van Kaspersky Anti-Virus. Je kunt zien dat het de meeste bedreigingen detecteert, vrij betrouwbaar is en niet veeleisend (laatste versies) met betrekking tot het verbruik van systeembronnen.

Hoe de Kaspersky-sleutel in te voeren
Hoe de Kaspersky-sleutel in te voeren

Noodzakelijk

  • - een computer waarop antivirus is geïnstalleerd;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Zoek en download de sleutels voor Kaspersky om ze in het programma te installeren. Volg deze link https://superkeys.ru/ska4at - op deze site vindt u de nieuwste versies van sleutels voor alle versies van Kaspersky Anti-Virus. Om een sleutel in KIS 2010 in te voeren, kunt u sleutels uit de zevende en achtste versie van dit programma gebruiken. Verbreek de verbinding met internet, ga naar het KIS-programma, selecteer de opdracht "Licentie" in de rechterbenedenhoek om de licentiebeheerder te starten. Selecteer in het geopende venster de huidige sleutel en klik op "Verwijderen" om de gebruikte en verlopen licentie te verwijderen. Bevestig de verwijdering en klik vervolgens op de knop "Nieuwe licentie activeren". Er wordt een venster geopend waarin u "Activeer commerciële versie" selecteert. Voer daarin de activeringscode st8n6-k6zet-tjwfh-xm5rj of AAAAA-AAAAA-AAAAAA-AAAA3 in. Klik volgende". Er wordt een foutmelding weergegeven - let niet op de fout en zoek onder aan het venster het veld waarin u het sleutelbestand voor Kaspersky vanaf uw computer moet selecteren

Stap 2

Klik op de knop "Bladeren", specificeer in dit venster het pad naar het sleutelbestand voor het antivirusprogramma. Je kunt Kaspersky activeren met een sleutel uit de zevende, achtste versie van deze antivirus. Klik OK. Start je computer opnieuw op. Als de activering mislukt, volgt u de volgende stap.

Stap 3

Verbreek de verbinding met internet, klik op de knop "Activeren", selecteer het item "Proefversie activeren" en klik op de knop "Volgende". Het programma kan geen verbinding maken met de server, omdat er geen internettoegang is, dus er verschijnt een foutmelding en een voorstel om te activeren met een sleutel. Specificeer het pad naar het sleutelbestand in het selectieveld om de sleutel voor Kaspersky te installeren.

Stap 4

Download nieuwe sleutels voor Kaspersky, als de sleutel na enige tijd wordt geblokkeerd. Ga hiervoor naar de SuperKeys. Ru-website. Installeer de nieuwe sleutel op dezelfde manier. Sleutels voor andere versies van Kaspersky Anti-Virus en Kaspersky Internet Security worden op dezelfde manier geïnstalleerd.

Aanbevolen: