Hoe Zich Te Ontdoen Van De Remmen Op Uw Pc

Inhoudsopgave:

Hoe Zich Te Ontdoen Van De Remmen Op Uw Pc
Hoe Zich Te Ontdoen Van De Remmen Op Uw Pc

Video: Hoe Zich Te Ontdoen Van De Remmen Op Uw Pc

Video: Hoe Zich Te Ontdoen Van De Remmen Op Uw Pc
Video: ШЕЯ всему ГОЛОВА - Му Юйчунь - правильный МАССАЖ ШЕИ 2024, Mei
Anonim

Bij het werken met een pc zijn eeuwigdurende bevriezingen en systeemremmen vervelend. Tegelijkertijd kan het tempo van het besturingssysteem onfatsoenlijk vertragen. De redenen voor dit gedrag van de ijzeren assistent kunnen verschillen, maar je moet ze kwijtraken.

Hoe zich te ontdoen van de remmen op uw pc
Hoe zich te ontdoen van de remmen op uw pc

instructies:

Stap 1

Zorg eerst voor de gezondheid van uw hardware, aangezien ongewoon pc-gedrag kan worden veroorzaakt door oververhitting. Verwijder de afdekkingen van de zijkanten van de systeemeenheid en reinig alles van binnenuit met een borstel. Bijzondere aandacht moet worden besteed aan ventilatoren en radiatoren, die systematisch verstopt zijn met stof.

Stap 2

U moet de koeling van de processor verwijderen, het landingsplatform van de microschakeling zelf insmeren met koelpasta en vervolgens de ventilator plaatsen en de systeemeenheid monteren. Installeer een programma dat de temperatuur in de behuizing meet, bijvoorbeeld Aida64 of Everest. Start je pc en als uit de test blijkt dat de voorjaarsschoonmaak niet heeft geholpen, koop dan extra koeling of een ruimere behuizing.

Stap 3

Vaak worden de remmen geboren omdat de pc niet genoeg kracht heeft voor nieuwe programma's. Het is noodzakelijk om de in de systeemeigenschappen gespecificeerde meetwaarden te vergelijken met de softwarevereisten. Het is waarschijnlijk de moeite waard om meer RAM toe te voegen of de processor te vervangen door een productiever exemplaar. Vastlopen kan ook te wijten zijn aan de videokaart, als je met grafische afbeeldingen werkt of nieuwe videogames speelt. In het geval dat er veel onderdelen vervangen moeten worden, kan het voordelig zijn om een nieuwe pc te kopen met een moderne architectuur.

Stap 4

De reden voor de vertraging is een gefragmenteerde en volle systeemschijf. Schat de hoeveelheid vrije ruimte, verwijder of verplaats enkele bestanden als er weinig ruimte over is, en voer defragmentatie uit.

Stap 5

Zorg ook voor het besturingssysteem zelf. Het wordt aanbevolen om Windows minimaal eens in de drie jaar opnieuw te installeren. Als het systeem nieuw is, maar defect is, moet u alle ongebruikte software verwijderen, het opstarten en het register opschonen met speciale hulpprogramma's of handmatig. Antivirusprogramma's mogen niet worden genegeerd - malware kan ook de goede werking van uw pc verstoren.

Aanbevolen: