Hoe Maak Je Een Elektronische Catalogus?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Elektronische Catalogus?
Hoe Maak Je Een Elektronische Catalogus?

Video: Hoe Maak Je Een Elektronische Catalogus?

Video: Hoe Maak Je Een Elektronische Catalogus?
Video: Maak een catalogus in 1 2 3 2024, April
Anonim

De elektronische catalogus is vooral nodig om een grote hoeveelheid informatie te ordenen. Hiermee kunt u de gegevens in groepen opsplitsen, wat de toegang ertoe en het vinden van de informatie die u nodig heeft aanzienlijk zal vergemakkelijken.

Hoe maak je een elektronische catalogus?
Hoe maak je een elektronische catalogus?

instructies:

Stap 1

Bepaal waarvoor u een elektronische catalogus nodig heeft. Als je de citatie-index van meerdere sites wilt vergroten door links ernaartoe in een directory te plaatsen met de daaropvolgende registratie, dan heb je zo'n soort elektronische directory nodig als een linkdirectory. Als het gaat om een elektronische catalogus voor een online winkel, dan zal het type en de methode van creatie anders zijn.

Stap 2

Volg de onderstaande stappen om een elektronische linkdirectory aan te maken. Beslis over het onderwerp van de catalogus, maar ook rechtstreeks met de titels. Ontwikkel zijn ontwerp. Wat betreft het ontwerp, u kunt het zelf doen met behulp van verschillende grafische editors, of u kunt tijd besparen en dit bedrijf aan een andere specialist toevertrouwen, zodat u zich direct kunt concentreren op de essentie van de catalogus.

Stap 3

Vind hosting en domein die php en mysql ondersteunen. Let op het domeinniveau. Als je een hoge citatie-index wilt bereiken, probeer dan dat het niveau niet lager was dan het eerste. Gebruik speciale programma's om een elektronische catalogus te maken. Er zijn zowel betaalde als gratis apps.

Stap 4

Als u goed bent in webprogrammering, kunt u de code voor de elektronische catalogus zelf schrijven, hoewel dit behoorlijk tijdrovend kan zijn. Nadat de elektronische catalogus klaar is, moet u deze registreren in de database van elektronische catalogi, hierdoor kunt u mailing naar verschillende sites sturen, zodat ze later in uw catalogus kunnen worden opgenomen.

Stap 5

Volg het werk van uw elektronische catalogus of huur hiervoor een moderator in. Het is nog niet voldoende om een elektronische catalogus te maken; u moet deze regelmatig bijwerken en een stabiele werking behouden. Dit geldt vooral als het gaat om online winkelcatalogi.

Aanbevolen: