Hoe Maak Je RAM Vrij?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je RAM Vrij?
Hoe Maak Je RAM Vrij?

Video: Hoe Maak Je RAM Vrij?

Video: Hoe Maak Je RAM Vrij?
Video: DIY - Gratis energie waterpomp | Hoe maak je een hydraulische rampomp van PVC-buis? 2024, Mei
Anonim

Het grootste probleem met oudere computers is onvoldoende RAM. De eenvoudigste manier om de systeemprestaties te verbeteren, is door RAM te verdelen tussen belangrijke processen.

Hoe maak je RAM vrij?
Hoe maak je RAM vrij?

Noodzakelijk

Geavanceerde SystemCare

instructies:

Stap 1

De slimste beslissing is natuurlijk om extra geheugenkaarten aan te schaffen en te installeren. Deze methode heeft een belangrijk nadeel: er zijn financiële kosten voor nodig. Probeer daarom eerst uw computer programmatisch te optimaliseren.

Stap 2

Bezoek de site www.iobit.com. Download Advanced SystemCare vanaf daar. Het is speciaal ontworpen om de meeste parameters van het besturingssysteem en de interne apparaten van de computer te optimaliseren. Installeer Advanced SystemCare en start uw computer opnieuw op

Stap 3

Start het programma en ga naar het menu Hulpprogramma's. Selecteer "RAM". Klik in het geopende venster op de knop "Instellingen". Activeer de volgende items door de vakjes ernaast aan te vinken: "RAM automatisch wissen", "Niet wissen tijdens gebruik door de centrale processor", "Gebruik slimme RAM-compressietechnologie". Klik op de knop "Ok".

Stap 4

Klik nu op de knop Doorsturen en selecteer de optie Deep Clean in het vervolgkeuzemenu. Nadat het proces is voltooid, wordt het opschrift "250 clearing memory" weergegeven in de linkerbenedenhoek. De indicator "250" verwijst naar de hoeveelheid vrij geheugen in megabytes.

Stap 5

Keer nu terug naar het hoofdmenu van het programma en selecteer "System Diagnostics". Vink het vakje naast "Optimaliseren" aan en klik op de knop "Scannen". Klik na het voltooien van de analyse van het besturingssysteem op de knop "Repareren". Het programma schakelt automatisch ongebruikte of onnodige services uit die processor- en geheugenbronnen verbruiken.

Stap 6

Open nu het configuratiescherm en ga naar het menu Systeem en beveiliging. Open het item "Administrative Tools" en ga naar het item "Services".

Stap 7

Schakel zelf ongebruikte services uit, zoals fax, volume shadow cloning, telefonie, Windows-planner, secundaire aanmelding, enzovoort. Er zijn meer dan zestig diensten die de gemiddelde gebruiker niet gebruikt.

Aanbevolen: