Hoe Maak Je RAM

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je RAM
Hoe Maak Je RAM

Video: Hoe Maak Je RAM

Video: Hoe Maak Je RAM
Video: Hoe maak je een gratis energie waterpomp 2024, Mei
Anonim

In de nieuwste versie van het besturingssysteem van de lijn heeft Microsoft een uniek idee voorgesteld. De essentie van de technologie was om de ontbrekende hoeveelheid RAM aan te sluiten. Nu is het niet nodig om RAM-sticks te kopen. Ze werden vervangen door gewone flashdrives die via een USB-bus op een computer kunnen worden aangesloten.

Hoe maak je RAM
Hoe maak je RAM

Noodzakelijk

Windows 7 besturingssysteem, USB-stick

instructies:

Stap 1

Voor deze technologie zijn enkele verplichtingen ingevoerd: het volume van de flashdrive moet groter zijn dan 256 MB. Er zijn geen beperkingen aan de grootte van de plug-in flashdrive. Opgemerkt moet worden dat een flashdrive niet alleen standaard flashdrives betekent, maar ook flashdrives. Grofweg elke schijf die wordt aangesloten via een USB-poort. Om deze bewerking uit te voeren, hebt u een reeds geïnstalleerd Windows 7-besturingssysteem nodig.

Klik op het menu "Start" - selecteer vervolgens "Computer".

Hoe maak je RAM
Hoe maak je RAM

Stap 2

In het "Computer"-venster dat wordt geopend, klikt u met de rechtermuisknop op het pictogram van een flashstation dat u gaat gebruiken om ReadyBoost-technologie te testen. Selecteer in het contextmenu dat wordt geopend het item "Eigenschappen".

Hoe maak je RAM
Hoe maak je RAM

Stap 3

Ga naar het tabblad "ReadyBoost" en selecteer de optie "Gebruik dit apparaat" (de parameters van deze schijf moeten de gebruiksregels volgen). Hier moet u de hoeveelheid schijfruimte op uw verwisselbare schijf instellen, die in de toekomst zal worden gereserveerd om de werking van het besturingssysteem te versnellen. Klik OK.

Hoe maak je RAM
Hoe maak je RAM

Stap 4

Na de uitgevoerde acties zal uw systeem de cache op de geselecteerde schijf configureren. Dit proces duurt 10 tot 15 seconden. Na het voltooien van dit proces begint de ReadyBoost-technologie te werken.

Hoe maak je RAM
Hoe maak je RAM

Stap 5

Als u vanuit het menu Start naar het computervenster gaat, is het duidelijk dat de vrije ruimte op uw flashstation is afgenomen. Het cachebestand "ReadyBoost.sfcache" zal ook op deze schijf verschijnen.

Aanbevolen: