Hoe Maak Je Meer RAM?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Meer RAM?
Hoe Maak Je Meer RAM?

Video: Hoe Maak Je Meer RAM?

Video: Hoe Maak Je Meer RAM?
Video: The Untold Secret To INCREASE RAM IN WINDOWS 10 (in 3 Minutes) 2024, Mei
Anonim

In de meeste gevallen beginnen gebruikers de prestaties van de computer te verbeteren door RAM toe te voegen. Voor de succesvolle implementatie van dit proces moet u verschillende belangrijke nuances kennen.

Hoe maak je meer RAM?
Hoe maak je meer RAM?

Noodzakelijk

Speccy

instructies:

Stap 1

Ontdek eerst het aantal vrije slots voor het installeren van nieuwe RAM-kaarten. Verwijder de kap van de systeemeenheid en onderzoek het moederbord. Zoek je RAM-kaarten en bepaal het aantal vrije poorten.

Stap 2

Controleer de instructies voor uw moederbord. Ontdek de maximale specificaties van de geheugenkaarten die erop kunnen worden aangesloten. Let op de maximale grootte van elk bord. Zoek uit of het moederbord dual channel RAM ondersteunt.

Stap 3

Installeer het Speccy-programma om de kenmerken van de aangesloten geheugenkaarten te bepalen. Voer het uit en ga naar het menu "RAM". Let op de volgende punten:

Slot # 1

DDR3-type

Volume 2048 MB

Gefabriceerd door Samsung

Bandbreedte PC3-10700 (667 MHz).

Stap 4

In het geval dat uw moederbord dual-channel werking ondersteunt, is het het meest redelijk om een identieke RAM-kaart aan te schaffen. Dit verhoogt de RAM-prestaties met 10-15 procent.

Stap 5

Als er geen mogelijkheid is om een soortgelijk board te kopen, koop dan twee nieuwe identieke boards en vervang het bestaande.

Stap 6

Zet uw computer uit. Verwijder de oude geheugenkaart. Installeer nieuwe planken. Zet uw computer aan. Als er een fout optreedt, verwijdert u een van de kaarten en zet u de pc aan. Nadat het besturingssysteem is geladen, sluit u de computer af en installeert u de tweede kaart.

Aanbevolen: