Een Antivirussleutel Activeren

Inhoudsopgave:

Een Antivirussleutel Activeren
Een Antivirussleutel Activeren

Video: Een Antivirussleutel Activeren

Video: Een Antivirussleutel Activeren
Video: Kaspersky Total Security 2021 License KEY to 2024 | License Key 100% Working 2024, Mei
Anonim

Om uw pc volledig te beschermen tegen schadelijke programma's, is het noodzakelijk om op tijd een antivirusbeveiligingscomplex te installeren. Kaspersky Anti-Virus is de beveiligingsgarantie voor uw computer. Het installeren van een licentiesleutel voor dit product duurt verschillende stappen.

Een antivirussleutel activeren
Een antivirussleutel activeren

Noodzakelijk

Kaspersky Anti-Virus-software, licentiesleutelbestand

instructies:

Stap 1

Om ervoor te zorgen dat de antivirus op volle capaciteit werkt, moet u deze activeren. Deze bewerking wordt uitgevoerd met behulp van de geïnstalleerde antivirus en het gekochte licentiebestand. Daarom moet u allereerst het Kaspersky Lab-product zelf installeren. Met een internetverbinding heeft elke computergebruiker de mogelijkheid om het distributiepakket van de toepassing te downloaden van de officiële website van de productontwikkelaar (kaspersky.ru/products). Gebruik om te downloaden de ingebouwde downloadmanager van uw browser of een programma van derden (Download Master).

Stap 2

Start het installatieproces van het antivirusprogramma. Er verschijnt een installatiewizardvenster voor u, dat u de beste opties voor het installeren van deze software zal vertellen. Na voltooiing van de installatie vraagt de wizard om een volgende herstart. Akkoord met deze actie. Nadat het systeem opnieuw is opgestart, wordt Kaspersky Anti-Virus automatisch samen met de rest van de programma's geladen. U kunt de werking van deze antivirus detecteren wanneer het welkomstscherm verschijnt. Het programmapictogram zou in de rechterbovenhoek moeten verschijnen.

Stap 3

Selecteer in het hoofdvenster van het programma (aan de linkerkant) "Activering". In het venster "Uw exemplaar activeren" staat een blok "Koop een nieuwe sleutel". Selecteer in dit blok "Install key".

Stap 4

Selecteer in het volgende venster "Activeer de eerder ontvangen sleutel". Klik op de knop "Bladeren" en geef het pad op naar het sleutelbestand dat u op de site van de ontwikkelaar hebt gekocht. Klik op "Openen".

Stap 5

Klik in het geopende venster op de knoppen Volgende en Voltooien.

Aanbevolen: