Hoe Maak Je Een Reservekopie Van Het Programma

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Reservekopie Van Het Programma
Hoe Maak Je Een Reservekopie Van Het Programma

Video: Hoe Maak Je Een Reservekopie Van Het Programma

Video: Hoe Maak Je Een Reservekopie Van Het Programma
Video: Reservekopie maken en overzetten - FixjeiPhone.nl 2024, Mei
Anonim

Informatie die is opgeslagen op harde schijven, inclusief programma's, persoonlijke bestanden en het besturingssysteem zelf, kan om verschillende redenen beschadigd raken en verloren gaan. De acties van virussen, het verschijnen van slechte sectoren op de harde schijf als gevolg van een spanningsval, een defect van de harde schijf en andere. Gebruik Acronis True Image Home om een back-up te maken van programma's en persoonlijke gegevens.

Hoe maak je een reservekopie van het programma
Hoe maak je een reservekopie van het programma

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - het internet;
  • - Acronis True Image Home-programma.

instructies:

Stap 1

Neem een opstartbare schijf met geïntegreerde Acronis True Image Home. Als u niet over zo'n schijf beschikt, downloadt u het programma van internet en brandt u de opstartschijf. Dit programma hoort bij betaalde software, dus er is alleen een tijdelijke versie voor u beschikbaar zonder betaling. Je kunt het ook vinden op de officiële website van de ontwikkelaars acronis.ru.

Stap 2

Start uw computer op vanaf de Acronis True Image Home-schijf. Ga hiervoor naar het BIOS van het moederbord en stel eerst de opstartvolgorde in vanaf het dvd-station en pas daarna vanaf de harde schijf. Sla de wijzigingen op en kies na het opnieuw opstarten van uw computer om Acronis True Image Home op te starten.

Stap 3

Wacht tot het programma start. Selecteer "Back-up" en selecteer vervolgens de partitie van de harde schijf waarvan u een kopie wilt maken. Laat de optie "Maak een nieuw back-uparchief" aangevinkt en klik op "Volgende". Geef de locatie op de harde schijf op om de back-up op te slaan. Geef een naam die je begrijpt voor de afbeelding, zodat je zelfs na een behoorlijke tijdsperiode nog weet wat voor soort afbeelding het is.

Stap 4

Ga naar "Opties" om extra instellingen te configureren. Hier kunt u het compressieniveau specificeren, het wachtwoord voor het archief en de noodzaak om het archief te controleren nadat het is gemaakt. Klik op de knop "Doorgaan" om het programma te laten beginnen met het uitvoeren van de taak. Houd er rekening mee dat u lang moet wachten; het is het beste om uw computer 's nachts aan te laten staan. Werk de kopie regelmatig bij, zodat als de gegevens beschadigd raken, u over de nieuwste versies beschikt.

Stap 5

Zo kunt u op elk moment back-ups maken van alle programma's die op uw computer zijn opgeslagen. Probeer dergelijke informatie op verwisselbare media op te slaan, zodat u in geval van gegevensverlies op uw computer of virusinfectie alles zonder problemen kunt herstellen.

Aanbevolen: