Hoe Maak Je Een Draagbare Versie Van Het Programma

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Draagbare Versie Van Het Programma
Hoe Maak Je Een Draagbare Versie Van Het Programma

Video: Hoe Maak Je Een Draagbare Versie Van Het Programma

Video: Hoe Maak Je Een Draagbare Versie Van Het Programma
Video: How to create a portable version of any software 2024, April
Anonim

Het is niet nodig om veel te zeggen over het voor de hand liggende gemak van het gebruik van draagbare versies van programma's. Het is erg praktisch om de programma's die je wilt op je flashkaart te hebben staan. In dit geval hoef je er niet over na te denken of de benodigde applicaties op de computer van iemand anders zijn geïnstalleerd, die je soms moet gebruiken.

Hoe maak je een draagbare versie van het programma
Hoe maak je een draagbare versie van het programma

Noodzakelijk

WinRAR geïnstalleerd

instructies:

Stap 1

Om een draagbare versie van het programma te maken, moet de WinRAR-archiver in het systeem zijn geïnstalleerd. Ga naar de werkmap van het programma, selecteer alle bestanden en selecteer door met de rechtermuisknop het contextmenu op te roepen de opdracht "Toevoegen aan archief …".

Stap 2

Verdere acties zullen plaatsvinden in het geopende WinRAR-venster genaamd "Archiefnaam en parameters". Selecteer op het tabblad Algemeen de maximale compressiemethode voor uw bestanden. Vink in het rechterdeel van het venster de vakjes aan naast de opties SFX-archief maken en Doorlopend archief maken. Om een draagbare versie van het programma te maken met een andere naam dan de hoofdtoepassing, wijzigt u de naam van het doelbestand door het in het daarvoor bestemde veld in te voeren.

Stap 3

Ga naar het tabblad Geavanceerd en klik op de knop SFX-opties. Geef in het verschenen venster met aanvullende parameters op het tabblad "Algemeen" het pad op voor het uitpakken - "Maken in huidige map". Voer in het veld Uitvoeren na uitpakken de naam in van het uitvoerbare hoofdbestand van het programma met de extensie *.exe. Ga naar het tabblad "Modus", vink het vakje aan naast de optie "Uitpakken naar tijdelijke map". Specificeer de informatie-uitvoermodus - "Alles verbergen". Geef op het tabblad Tekst en afbeeldingen indien nodig het logo en het pictogram op voor het resulterende SFX-bestand. Laat de overige parameters ongewijzigd.

Stap 4

Klik in beide instellingenvensters op OK. Het comprimeren van gegevens en het maken van archieven wordt gestart. De draagbare versie van het programma bevindt zich in de werkmap van de hoofdtoepassing. Ga erin en controleer het gemaakte archief. Start het op. Als aan alle parameters en instellingen correct is voldaan, ziet u het gebruikelijke hoofdvenster van het programma. De draagbare versie van het programma die op deze manier is gemaakt, kan naar flash-kaarten worden gekopieerd en op andere computers worden uitgevoerd.

Aanbevolen: