Hoe U Uw Bureaublad Kunt Verbeteren

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Bureaublad Kunt Verbeteren
Hoe U Uw Bureaublad Kunt Verbeteren

Video: Hoe U Uw Bureaublad Kunt Verbeteren

Video: Hoe U Uw Bureaublad Kunt Verbeteren
Video: MAAK JE PC SNELLER IN 5 STAPPEN! WERKT IN 2021! 2024, Mei
Anonim

Het Windows-bureaublad is de werkruimte van een gebruiker die onmiddellijk verschijnt nadat het besturingssysteem is opgestart. Het bureaublad bevat meestal veelgebruikte bedieningselementen, documentbestanden en links / snelkoppelingen ernaar.

Hoe u uw bureaublad kunt verbeteren
Hoe u uw bureaublad kunt verbeteren

Noodzakelijk

programma's voor het werken met snelkoppelingen op het bureaublad (bijvoorbeeld sTabLauncher, Fences of Desk Drive)

instructies:

Stap 1

Begin met het transformeren van uw bureaublad met een algemene schoonmaakbeurt. Verwijder rommel op uw bureaublad, laat alleen die bestanden en snelkoppelingen achter die u echt gebruikt. De meeste programma's zijn toegankelijk via het menu Start. Als u problemen ondervindt bij het verwijderen van snelkoppelingen, gebruikt u de Wizard Bureaublad opschonen. Klik met de rechtermuisknop op een vrij gedeelte van het bureaublad, selecteer "Pictogrammen schikken" en in het menu dat wordt geopend, ziet u de functie waarin u geïnteresseerd bent. Het programma maakt een lijst met snelkoppelingen voor het opschonen. De snelkoppelingen die u hebt geselecteerd, worden verplaatst van het bureaublad naar de map Ongebruikte bureaubladsnelkoppelingen.

Stap 2

Download vervolgens een programma waarmee u uw documenten en bestanden op uw bureaublad kunt ordenen (bijvoorbeeld sTabLauncher, Fences of Desk Drive). Ze zijn handig en gemakkelijk te gebruiken. Gebruik het om de ruimte in verschillende blokken te verdelen (wijzig de grootte van het gemaakte blok op dezelfde manier als u de positie van het venster van een willekeurig programma in Windows wijzigt), waarin u de benodigde bestanden of snelkoppelingen plaatst. U kunt ook een naam instellen voor elke groep documenten. Maak bijvoorbeeld een blok "Graphics", "Entertainment", "Games", etc. Dit maakt het veel gemakkelijker om het programma of bestand te vinden dat u nodig hebt.

Stap 3

Om uw bureaublad echt uniek te maken, gebruikt u het programma om het ontwerp van de werkruimte te wijzigen. Programma's zoals deze zijn rijk aan maatwerk en u kunt precies doen wat u het leukst vindt. Installeer de nodige widgets, kies een ander thema, verander de standaard iconen, verander de achtergrondafbeelding.

Aanbevolen: