Hoe Correcties Aan Te Brengen?

Inhoudsopgave:

Hoe Correcties Aan Te Brengen?
Hoe Correcties Aan Te Brengen?

Video: Hoe Correcties Aan Te Brengen?

Video: Hoe Correcties Aan Te Brengen?
Video: How to: dagelijkse blush, bronzer u0026 highlighter aanbrengen - MissLipgloss.nl 2024, Mei
Anonim

Tijdens het werken aan een document wordt het noodzakelijk om het te corrigeren: stijlfouten, interpunctie- en spelfouten. Als u met een groot aantal documenten werkt, is de kans groot dat u enkele fouten mist of oude niet herstelt. In de nieuwste versie van Microsoft Office Word kunnen deze wijzigingen worden getraceerd, zelfs nadat u het bestand hebt opgeslagen. Het werd ook mogelijk om deze callouts met notities direct in het document zelf weer te geven.

Hoe correcties aan te brengen?
Hoe correcties aan te brengen?

Noodzakelijk

Microsoft Office Word-software

instructies:

Stap 1

Om correcties aan te brengen in een MS Word-document, moet u eerst het programma openen. De MS Word-snelkoppeling bevindt zich in het menu Start - Alle programma's - Microsoft Office - MS Word.

Stap 2

Open een eerder gemaakt document. Klik op het menu "Bestand" - "Openen".

Stap 3

Breng wijzigingen aan in het document met behulp van de systeemsneltoetsen (Ctrl + C; Ctrl + V, Ctrl + X; Ctrl + Z), evenals de bewerkingstoetsen (Del, Ins, Enter).

Stap 4

Vergeet na het wijzigen van het document niet om het op te slaan door op de toetsencombinatie Ctrl + S of het menu "Bestand" - "Opslaan" te drukken.

Stap 5

Als u de opnamecorrectiemodus wilt inschakelen, opent u uw document opnieuw.

Stap 6

Ga in het geopende venster naar het tabblad "Overzicht" - de groep "Registratie van wijzigingen", klik op het element "Correcties registreren".

Stap 7

Om ervoor te zorgen dat de wijzigingen die u in dit document hebt aangebracht, worden weergegeven in de statusbalk van de editor, moet u met de rechtermuisknop op dit paneel klikken. Selecteer in het vervolgkeuzemenu het item "Fixes". Om de opnamemodus te activeren of deactiveren, moet u op de indicator "Fixes in de statusbalk" klikken.

Stap 8

Wanneer u de modus "Record correcties" uitschakelt, worden alle door u aangebrachte wijzigingen permanent in dit bestand opgeslagen. Het is dus niet nodig om met de altijd aan-modus te werken. Om afzonderlijke documentblokken te herstellen, volstaat het om deze modus te activeren, wijzigingen aan te brengen en uit te schakelen.

Aanbevolen: