Groepsbeleid Wijzigen

Inhoudsopgave:

Groepsbeleid Wijzigen
Groepsbeleid Wijzigen

Video: Groepsbeleid Wijzigen

Video: Groepsbeleid Wijzigen
Video: Wijziging naam gebruikersaccount (SchoonePC instructievideo 03) 2024, Mei
Anonim

Het wijzigen van beveiligingsinstellingen voor een groepsbeleidsobject is een privégebruik van de configuratie-opties en wordt uitgevoerd in de module Local Group Policy Editor, die een zeer brede functionaliteit heeft en een van de belangrijkste beheertools is in het Microsoft Windows-besturingssysteem.

Groepsbeleid wijzigen
Groepsbeleid wijzigen

instructies:

Stap 1

Klik op de knop "Start" om het hoofdmenu van het systeem te openen en ga naar het item "Instellingen" om de bewerking uit te voeren om de beveiligingsinstellingen voor het GPO van de lokale computer te wijzigen.

Stap 2

Selecteer het item "Configuratiescherm" en open de link "Administratieve hulpprogramma's" door te dubbelklikken met de muis.

Stap 3

Open het gedeelte "Lokaal beveiligingsbeleid" door te dubbelklikken en selecteer het knooppunt "Beveiligingsinstellingen" in de consolestructuur.

Stap 4

Geef Accountbeleid op om het onderdeel Accountvergrendelingsbeleid of Wachtwoordbeleid te wijzigen, of selecteer het gedeelte Lokaal beleid om de onderdelen Toewijzing van gebruikersrechten, Beveiligingsinstellingen of Auditbeleid te bewerken.

Stap 5

Vouw de vereiste beveiligingsparameter uit door met de muis te dubbelklikken en voer de vereiste waarde in.

Stap 6

Klik op OK om de geselecteerde wijzigingen toe te passen en terug te keren naar het hoofdmenu Start om de beveiligingsinstellingen voor het groepsbeleidsobject vanaf een werkstation of server te wijzigen.

Stap 7

Ga naar Uitvoeren en typ mmc in het veld Openen om een lege MMC-console te starten.

Stap 8

Specificeer het item "module toevoegen of verwijderen" in het menu "Console" van de bovenste werkbalk van het toepassingsvenster en klik op de knop "Toevoegen".

Stap 9

Vouw de koppeling Groepsbeleidsobjecteditor uit in het dialoogvenster Sandbox-beleid toevoegen dat wordt geopend.

Stap 10

Klik op de knop Bladeren in het nieuwe dialoogvenster Groepsbeleidsobjecten selecteren en selecteer het object dat u wilt vervangen.

Stap 11

Klik op de knop Voltooien om uw keuze te bevestigen, klik op de knop Sluiten om het hulpprogramma Groepsbeleid-editor te sluiten en bevestig de toepassing van de geselecteerde wijzigingen door op de knop OK te klikken.

Stap 12

Selecteer het knooppunt Beveiligingsinstellingen in de consolestructuur en selecteer Accountbeleid om het onderdeel Accountvergrendelingsbeleid, Wachtwoordbeleid of Kerberos-beleid te wijzigen.

Stap 13

Selecteer de sectie Lokaal beleid om de onderdelen Toewijzing van gebruikersrechten, Beveiligingsinstellingen of Auditbeleid te bewerken, of gebruik het item Gebeurtenislogboek om de logboekinstellingen te wijzigen.

Stap 14

Vouw de te wijzigen beveiligingsparameter uit door te dubbelklikken en voer de gewenste waarde in.

Stap 15

Klik op OK om de geselecteerde wijzigingen toe te passen.

Aanbevolen: