Een Beveiligde Foto Kopiëren

Inhoudsopgave:

Een Beveiligde Foto Kopiëren
Een Beveiligde Foto Kopiëren

Video: Een Beveiligde Foto Kopiëren

Video: Een Beveiligde Foto Kopiëren
Video: ICT - afbeeldingen kopiëren en plakken 2024, Mei
Anonim

Het komt vaak voor dat de afbeelding die we nodig hebben op een site staat waarvan het kopiëren van materiaal verboden is. Natuurlijk kunt u proberen de benodigde tekeningen op een andere bron te vinden, of u kunt het anders doen.

Een beveiligde foto kopiëren
Een beveiligde foto kopiëren

Noodzakelijk

  • - foto-editor;
  • - MS Office-Word.

instructies:

Stap 1

Als u zich op een site bevindt waarvan het kopiëren van illustratief materiaal verboden is, klikt u op de PrintScreen-knop in de rechterbovenhoek van het toetsenbord.

Stap 2

Open een willekeurige grafische editor. Selecteer de functie Plakken in het menu Bewerken. Een screenshot van uw scherm wordt samen met de beveiligde afbeelding van het klembord naar het bestand gekopieerd.

Stap 3

Als de beveiligde afbeelding niet volledig op uw scherm past, probeer dan de resolutie te verhogen in de bureaubladinstellingen. Ga hiervoor naar het tabblad instellingen, verplaats de aanwijzer naar rechts, rekening houdend met de beeldverhouding van de monitor, selecteer de optimale waarde. Daarbij moeten de computerpictogrammen, het lettertype en andere inhoud worden verkleind. Pas de wijziging toe en herhaal de kopieerprocedure.

Stap 4

Gebruik ook een alternatieve kopieermethode met Word. Om dit te doen, drukt u op de pagina met de afbeelding op de combinatie Ctrl + A en vervolgens op Ctrl + C.

Stap 5

Open Microsoft Office Word, selecteer Nieuw document maken. Druk op de sneltoets Ctrl + V. Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding en selecteer Hyperlink verwijderen.

Stap 6

Gebruik het rechtsklikmenu om de afbeelding naar een nieuw tekstdocument te kopiëren. Selecteer een beeldformaat, pas de parameters ervan aan. Als de sitekoppeling niet is verwijderd, klikt u er nogmaals met de rechtermuisknop op en verwijdert u de hyperlink. Kopieer de afbeelding opnieuw zonder de teksteditor te sluiten.

Stap 7

Open een willekeurige grafische editor, kies ervoor om een nieuwe afbeelding te maken en kopieer. Het is het beste om deze bewerking niet in standaard uit te voeren, maar in speciale editors, zodat u de kwaliteitsparameters verder kunt aanpassen. Sla de afbeelding op in het gewenste formaat.

Aanbevolen: