Hoe Onnodige Processen Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Onnodige Processen Te Verwijderen
Hoe Onnodige Processen Te Verwijderen

Video: Hoe Onnodige Processen Te Verwijderen

Video: Hoe Onnodige Processen Te Verwijderen
Video: Hoe de boorkop te verwijderen? Verwijderen en vervangen van de boorkop 2024, Mei
Anonim

In de meeste gevallen vertraagt een groot aantal actieve services en processen uw computer. Om zelf onnodige processen uit te schakelen, moet u een paar eenvoudige regels volgen.

Hoe onnodige processen te verwijderen
Hoe onnodige processen te verwijderen

Noodzakelijk

Spel Booster

instructies:

Stap 1

Open eerst Apparaatbeheer en schakel onnodige processen uit. Druk op de sneltoets Ctrl + Alt + Del. Selecteer in Windows7 het laatste item "Start Taakbeheer". Open het tabblad Processen.

Stap 2

Bekijk de lijst met lopende processen en programma's. Markeer het proces dat u wilt uitschakelen en klik op de knop Proces beëindigen. Bevestig de voltooiingsbewerking.

Stap 3

De meeste services verschijnen niet in Apparaatbeheer. Open het startmenu en ga naar het configuratiescherm. Open het menu Beheer. Selecteer het submenu Diensten.

Stap 4

Sluit zelf ongebruikte diensten af. Hun aantal varieert van dertig tot veertig, afhankelijk van het aantal extra functies of apparaten dat je gebruikt. De belangrijkste belasting wordt gedragen door services zoals: Windows Update, Windows Defender, Secondary Logon, Windows Backup.

Stap 5

Er zijn verschillende services die volledig nutteloos zijn voor een desktopcomputer: Tablet PC Input Service, Terminal Service, IP Helper. Ze kunnen ook worden uitgeschakeld.

Stap 6

Het zelf uitschakelen van onnodige processen en services is een vrij lang en vervelend proces. Gelukkig zijn er speciale programma's om enkele onnodige processen te verwijderen. Ze zijn ontworpen om kritieke processen niet stil te leggen. Download Advanced SystemCare of GameBooster.

Stap 7

Installeer de geselecteerde applicatie en start deze. Open in het geval van het ASC-hulpprogramma het tabblad Systeemoptimalisatie. Vink het vakje aan naast het eerste item - Optimalisatie. Klik op de knop Scannen.

Stap 8

Klik na het voltooien van het systeemanalyseproces op de knop "Repareren". Verwijder het programma niet na gebruik. Het zal automatisch registerfouten herstellen en het besturingssysteem configureren om de prestaties te verbeteren.

Aanbevolen: