Hoe Heroes Of Might And Magic 5 Op Internet Te Spelen

Inhoudsopgave:

Hoe Heroes Of Might And Magic 5 Op Internet Te Spelen
Hoe Heroes Of Might And Magic 5 Op Internet Te Spelen

Video: Hoe Heroes Of Might And Magic 5 Op Internet Te Spelen

Video: Hoe Heroes Of Might And Magic 5 Op Internet Te Spelen
Video: Лучшие ГЕРОИ - Heroes of Might and Magic V? 2024, Mei
Anonim

Ondanks het feit dat het vijfde deel van Heroes of Might & Magic al lang niet meer "de nieuwste in de serie" is, heeft het nog steeds veel fans vanwege de uitstekende balans en goed geplande kaarten. Het is niet verwonderlijk dat de online servers nog steeds vol zitten met spelers, die elk kunnen worden uitgedaagd tot een duel of worden opgeroepen voor een wedstrijd.

Hoe te spelen
Hoe te spelen

instructies:

Stap 1

Koop de gelicentieerde versie van het spel en download de nieuwste toevoegingen en patches. Installeer indien mogelijk de add-on Hammers of Fate - het is de laatste in de reeks en minimaliseert mogelijke conflicten met patches.

Stap 2

Ga naar de website https://Ubi.com en registreer je daar. Wanneer u een account aanmaakt, kunt u de sleutel invoeren om toegang te krijgen tot elk spel - selecteer Heroes of Might & Magic 5 uit de voorgestelde lijst en voer de sleutel in die is bijgesloten in het gelicentieerde pakket met het product in het veld dat verschijnt.

Stap 3

Ga naar het spel en selecteer "Spelen op internet". Het venster "Verbinden met server" verschijnt, waarna twee velden voor autorisatie verschijnen - u moet uw profielgegevens van Ubi.com invoeren.

Stap 4

Nadat je met succes de lobby hebt betreden, selecteer je de spelmodus. Er zijn er twee - "normaal" spel en "duel". De eerste is een analoog van een "gratis match": er zijn verschillende spelers op de kaart die zich willekeurig kunnen verenigen in allianties omwille van de overwinning. Een duel is een normale gevechtsronde tussen spelers. Maak verbinding met elk beschikbaar spel dat niet met een wachtwoord is beveiligd.

Stap 5

Minimaliseer het spel tijdens een wedstrijd naar de venstermodus. Misschien vertraagt dit uw systeem enigszins, maar u zult verspilde tijd kwijtraken. De speler heeft een paar minuten nodig om alle helden te verplaatsen en alle mogelijke verbeteringen aan te brengen (exclusief gevechten), en als er 6-7 mensen tegelijkertijd op de kaart zijn, loopt de ronde het risico dramatisch te slepen. Met de venstermodus kunt u uw zaken doen en tegelijkertijd mogelijke wijzigingen op de wereldkaart volgen.

Stap 6

Bekijk de "tips en tactieken" voor het spel, daarnaast is het handig om de hele campagne voor één speler vooraf te spelen. Er zijn geen statistieken in het spel en daarom kun je niet zeker weten hoe sterk de vijand die je tegenkomt. Een minimale kennis van nuances en hints zal het succes van je spel enorm vergroten.

Aanbevolen: