Hoe Denver Te Installeren?

Inhoudsopgave:

Hoe Denver Te Installeren?
Hoe Denver Te Installeren?

Video: Hoe Denver Te Installeren?

Video: Hoe Denver Te Installeren?
Video: Mini DVB T2 Full Install Tutorial 2024, Mei
Anonim

Denver is de zogenaamde gentleman's kit voor een websiteontwikkelaar. Het is een reeks programma's die uw machine in een server veranderen voor het testen en installeren van sites. Het omvat PHP-extensies, MySQL-databases, Perl, Apache. Dit alles is al geassembleerd en geconfigureerd, dus het enige dat overblijft is om deze set op uw machine te installeren en te beginnen met het ontwikkelen van sites.

Hoe denver te installeren?
Hoe denver te installeren?

Noodzakelijk

1) Denver

instructies:

Stap 1

Download denver en klik er twee keer op. De installatie van Denver begint. Druk op de Enter-toets. We volgen de instructies die verschijnen. Kies een map voor het opslaan van Denver-bestanden en dienovereenkomstig uw site. Meestal wordt de map C:\WebServers voorgesteld. U kunt het natuurlijk op een andere partitie van de schijf installeren. Maar het wordt niet aanbevolen om een andere map te maken en daarin te installeren.

Stap 2

Selecteer een stationsletter om een virtuele partitie voor de server te maken.

Stap 3

Daarna begint het kopiëren van de programmabestanden. Het duurt een beetje en daarna krijg je twee opties aangeboden. Het is niet de moeite waard om in de details van de essentie van deze keuze te duiken, omdat het hier meer een kwestie van ervaring met Denver is en niet een theorie van de oplossing. Standaard krijgt u de eerste optie te zien. Kies er dus voor. U kunt experimenteren met de keuze van de tweede optie en zelf beslissen welke het beste bij u past.

Stap 4

De installatie wordt dan voltooid. Selecteer "Snelkoppelingen naar bureaublad instellen" en klik op de snelkoppeling "Uitvoeren". Uitvoering van programma's en de server start. Open de browser en voer in https:// localhost / denwer /. De pagina "Hoera, het werkt" zou moeten verschijnen. Nu kun je aan het werk.

Aanbevolen: