Hoe Programma's Automatisch Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Programma's Automatisch Te Installeren
Hoe Programma's Automatisch Te Installeren

Video: Hoe Programma's Automatisch Te Installeren

Video: Hoe Programma's Automatisch Te Installeren
Video: Programma's automatisch opstarten in Windows 10 2024, Mei
Anonim

Onthoud hoeveel verschillende opties u moet kiezen tijdens het installatieproces. Dit is om de licentieovereenkomst te accepteren, de installatiemap te selecteren en verschillende parameters te markeren. Is het bijvoorbeeld de moeite waard om een snelkoppeling op het bureaublad te maken of een applicatie toe te voegen aan het snelstartmenu. Maar u kunt ervoor zorgen dat de programma's automatisch worden geïnstalleerd.

Hoe programma's automatisch te installeren
Hoe programma's automatisch te installeren

Noodzakelijk

MultiSet-programma

instructies:

Stap 1

Er zijn verschillende manieren om het programma automatisch te installeren. Een van de gemakkelijkste is om applicaties te downloaden, waarvan het installatieprogramma al een optie voor automatische installatie bevat. Nu zijn er op internet een voldoende aantal sites die dergelijke programma's hosten. Voer het uitvoerbare bestand uit. Daarna kunt u in het eerste venster "Typische installatie" of "Automatische installatie" selecteren. Kies de tweede en het programma wordt geïnstalleerd zonder uw verdere tussenkomst.

Stap 2

Een andere vrij eenvoudige en handige manier om programma's automatisch te installeren, wordt geassocieerd met het gebruik van speciale software. Download het MultiSet-programma van internet. Installeer het op de harde schijf van uw computer.

Stap 3

Start MultiSet. Selecteer in het hoofdmenu van het programma "Bestand" en vervolgens - "Nieuw pakket". U wordt gevraagd uw computer opnieuw op te starten om verder te kunnen werken. Start uw pc opnieuw op. Start daarna het programma opnieuw en klik met de linkermuisknop op "Nieuw pakket". Zoek in het venster dat verschijnt de regel "Uitvoerbaar bestand". Aan de rechterkant ziet u een mappictogram. Klik erop.

Stap 4

Er wordt een bladervenster geopend. Geef in dit venster het pad op naar het uitvoerbare bestand van het programma dat u automatisch wilt installeren. Selecteer het bestand met de linkermuisklik en klik vervolgens op "Openen" onderaan het bladervenster. Het venster wordt gesloten en het programma wordt toegevoegd aan het menu.

Stap 5

Vink nu in het hoofdvenster het item "Computer opnieuw opstarten toestaan" aan. Dit betekent niet dat uw computer na het installeren van elk programma opnieuw zal opstarten. Het is alleen zo dat als een herstart nodig is, dit automatisch wordt gedaan. Klik vervolgens op OK. De automatische installatie van het door u geselecteerde programma begint. U hoeft verder niets te doen.

Aanbevolen: