Twee Computers Instellen Via VPN

Inhoudsopgave:

Twee Computers Instellen Via VPN
Twee Computers Instellen Via VPN

Video: Twee Computers Instellen Via VPN

Video: Twee Computers Instellen Via VPN
Video: Как поделиться VPN-подключением Android через точку доступа (настройки прокси) [без рута] [ПОСЛЕДНЕЕ ОБНОВЛЕНИЕ 2021] 2024, Mei
Anonim

Het verbinden van twee computers met internet via een VPN-verbinding kan op verschillende manieren. Als u niet de wens of mogelijkheid heeft om een router aan te schaffen, gebruik dan de Windows-functies om gesynchroniseerde internettoegang in te stellen.

Twee computers instellen via VPN
Twee computers instellen via VPN

Noodzakelijk

  • - patchsnoer;
  • - Netwerkadapters.

instructies:

Stap 1

Begin met het kiezen van een pc die rechtstreeks wordt verbonden met de server van de provider. Onthoud dat om vanaf een tweede computer toegang tot internet te krijgen, de eerste pc moet zijn ingeschakeld. Zorg ervoor dat de geselecteerde computer een vrij PCI-slot heeft.

Stap 2

Koop een netwerkkaart met een LAN-poort en installeer deze in de eerste computer. Steek zelf de netwerkkabel over of schaf een kant-en-klaar patchsnoer aan.

Stap 3

Maak een lokaal netwerk tussen uw computers. Verbind hun netwerkadapters met een patchkabel. Zet beide pc's aan. Stel uw eerste computer in.

Stap 4

Open het menu met een lijst met netwerkverbindingen. Klik met de rechtermuisknop op het VPN-verbindingspictogram en open de eigenschappen ervan. Ga naar het menu "Toegang".

Stap 5

Activeer het delen van deze verbinding voor computers op het lokale netwerk. Vink hiervoor het vakje naast het betreffende item aan. Sla de VPN-verbindingsinstellingen op en open de eigenschappen van de LAN-verbinding.

Stap 6

Selecteer "Internet Protocol TCP / IP" en open de opties. Stel na het openen van het setup-dialoogvenster een statisch IP-adres in voor deze netwerkkaart. Sla de parameters op.

Stap 7

Open een soortgelijk dialoogvenster voor de netwerkadapter van de tweede computer. Voer een permanent IP-adres in zodat het alleen in het vierde segment van de host-pc verschilt.

Stap 8

Zoek het veld "Standaardgateway" en vul het in met het IP-adres van de eerste computer. Sla de verbindingsparameters op. Start beide computers opnieuw op. Activeer de verbinding met de VPN-server en controleer de internetverbinding van beide computers.

Aanbevolen: