Een Gratis Avast . Verlengen

Inhoudsopgave:

Een Gratis Avast . Verlengen
Een Gratis Avast . Verlengen

Video: Een Gratis Avast . Verlengen

Video: Een Gratis Avast . Verlengen
Video: Антивирус Аваст скачать, установить и правильно настроить, подробно для начинающих 2024, Mei
Anonim

Gratis versie van de antivirus "Avast!" heeft een hoge functionaliteit en constant bijgewerkte antivirusdatabases. Het programma gaat met succes om met verschillende Trojaanse paarden, wormen, virussen en webrootkits. Het heeft flexibele instellingen en een gebruiksvriendelijke interface. Na het installeren van "Avast!" op een computer, moet u zich registreren en een gratis jaarabonnement krijgen. Na een jaar laat de applicatie u weten dat de gratis licentie is verlopen.

Een gratis avast. verlengen
Een gratis avast. verlengen

Noodzakelijk

  • - toegang tot internet;
  • - Avast! Gratis antivirus.

instructies:

Stap 1

Als u geen dringende actie onderneemt om de Avast!-registratie te vernieuwen, blijft uw computer onbeschermd tegen virussen. Klik daarom in het venster dat verschijnt met een waarschuwing over het verstrijken van de periode op de knop "Registreren".

Stap 2

U wordt gevraagd om te kiezen tussen twee beschermingsopties: een standaard, gratis versie van het programma voor een periode van een jaar en volledige systeembescherming, een betaalde versie met geavanceerde functies. Om op de gratis versie te blijven, moet u op de discrete grijze knop "Selecteren" drukken. Deze bevindt zich aan de linkerkant, onder de kolom Standaardbescherming.

Stap 3

In het venster "Registratie" moet u de velden "Naam", "Achternaam" en E-mail invullen. De toetsenbordindeling doet er niet toe, en in plaats van de echte naam kunt u elke alias opgeven. Maar het e-mailadres moet geldig zijn.

Stap 4

In het volgende venster wordt u gevraagd om gratis een proefversie van Internet Security te installeren. Bevestig uw wens om op de gratis versie te blijven door op de knop "Sluiten" te klikken. Als reactie daarop de melding “Alles is in orde. Updates van programmacomponenten zijn niet vereist. Alle beveiligingsschermen staan open." Dit betekent dat de abonnementsverlenging is geslaagd en dat het gratis abonnement met nog een jaar is verlengd. U kunt de informatie over de geldigheidsperiode van de licentie bekijken door het tabblad "Instellingen" te openen.

Stap 5

Als een proefversie van het betaalde programma Avast! Internet Security, je kunt altijd teruggaan naar de gratis optie via het tabblad Instellingen. Om dit te doen, selecteert u het item "Abonnementen" en klikt u op de link "Andere opties". Er verschijnt een venster met de knop "Terug naar het gebruik van Avast! Gratis antivirus.

Aanbevolen: