Hoe Skype Gratis Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Skype Gratis Te Installeren
Hoe Skype Gratis Te Installeren

Video: Hoe Skype Gratis Te Installeren

Video: Hoe Skype Gratis Te Installeren
Video: How to Download u0026 Install Skype 2024, Mei
Anonim

Met het Skype-programma kunt u gratis communiceren met een persoon die zich overal ter wereld bevindt, daarnaast kunt u met Skype tegen concurrerende tarieven naar vaste lijnen bellen. Om dit programma te installeren, hoeft u geen sms te verzenden of u te registreren.

Hoe Skype gratis te installeren
Hoe Skype gratis te installeren

instructies:

Stap 1

Ga naar de website https://www.skype.com selecteer in het menu-item "Download Skype" "Windows" (of een ander besturingssysteem waarin u met Skype wilt werken). Klik op de pagina die wordt geopend op "Skype downloaden". Ga naar de map waar je het programma hebt gedownload en voer het bestand skype.exe uit. Lees de licentieovereenkomst en klik op "Ik ga akkoord - installeren"

Stap 2

Wacht een paar minuten totdat het programma is geïnstalleerd, klik in het geopende venster op "Aanmelden", als u al bent geregistreerd bij Skype en voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in. Als u geen account heeft, registreer u dan: voer uw volledige naam in, Skype-login, voer een wachtwoord in dat minstens één letter en één cijfer bevat, minstens 6 tekens lang. Voer het wachtwoord opnieuw in. Voer uw e-mailadres in en voer het adres opnieuw in in het naastgelegen venster. Als u geen nieuwsbrieven van Skype wilt ontvangen, schakelt u "Ja, ik wil nieuwsbrieven met nieuws en speciale toepassingen van Skype ontvangen." Controleer de ingevulde gegevens, en als alles klopt, klik je op de knop "Ik ga akkoord met het aanmaken van een account". Wacht daarna een paar minuten terwijl Skype uw inloggegevens verifieert en het programmavenster wordt geopend. U kunt gedetailleerde informatie over uzelf invullen: woonland, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer en aan de slag.

Aanbevolen: