Skype Downloaden

Inhoudsopgave:

Skype Downloaden
Skype Downloaden

Video: Skype Downloaden

Video: Skype Downloaden
Video: Загрузить скайп на ноутбук бесплатно | скачать Skype на компьютер 2024, Mei
Anonim

Met Skype kunt u zowel spraakoproepen als volledige videogesprekken voeren en zelfs videoconferenties houden. U kunt Skype gebruiken om te chatten met uw buurman in het trappenhuis, met een collega op het werk of met een vriend die aan de andere kant van de wereld woont.

Skype downloaden
Skype downloaden

instructies:

Stap 1

Het is het beste om het programma rechtstreeks te downloaden van de ontwikkelaarswebsite op www.skype.com. Voer de link in de adresbalk van uw browser in en druk op enter

Stap 2

Plaats de muisaanwijzer op het opschrift "Skype downloaden" en selecteer uw type apparaat - computer, mobiele telefoon of tv. Voor de meeste gebruikers is er veel vraag naar het gedeelte "Windows-computer".

Stap 3

Klik in het nieuwe venster op de knop "Download". U wordt gevraagd om u te registreren in het systeem, omdat u zonder een persoonlijk Skype-account geen gebruik kunt maken van de diensten van het programma. Doorloop de registratieprocedure door alle verplichte velden in te vullen.

Stap 4

Onmiddellijk na registratie wordt het programma naar uw computer gedownload en hoeft u het alleen maar te installeren, uw bijnaam en wachtwoord in te voeren en te beginnen met chatten!

Aanbevolen: