Gedownloade Boeken Openen

Inhoudsopgave:

Gedownloade Boeken Openen
Gedownloade Boeken Openen

Video: Gedownloade Boeken Openen

Video: Gedownloade Boeken Openen
Video: AxCrypt beveiligde bestanden openen 2024, Mei
Anonim

Er zijn nu veel apparaten en programma's voor het lezen van e-books die van internet zijn gedownload, maar het is belangrijk om te weten welke applicatie dit of dat bestandsformaat opent.

Gedownloade boeken openen
Gedownloade boeken openen

Noodzakelijk

Internetverbinding

instructies:

Stap 1

Als u een boek in doc-, rtf- of txt-indeling wilt openen, start u Microsoft Office Word en selecteert u Leesmodus in de rechterbovenhoek. Dit is een van de gemakkelijkste manieren. Lezen vanuit bewerkingsprogramma's is echter niet altijd handig, dus download Tom Reader naar uw computer en gebruik het menu Bestand om boeken aan de bibliotheek toe te voegen. Geavanceerde functionaliteit is hier al beschikbaar, wat het lezen vanaf een computer het handigst maakt, er is een menu met bladwijzers, uiterlijk-instellingen en achtergrondverlichting verschenen.

Stap 2

Om boeken in PDF-formaat te openen, downloadt u het Adobe Reader-programma, het is gratis beschikbaar op de website van de ontwikkelaar. Nadat u het op uw computer hebt geïnstalleerd, klikt u met de rechtermuisknop op het boek en selecteert u "openen met …" en selecteert u in de lijst met geopende programma's Adobe Reader met de muis, als het er niet is, voegt u het toe door te zoeken naar de exe-bestand met behulp van de browse. Vink het vakje aan om dit programma als standaard voor dit type bestand te gebruiken.

Stap 3

Als je boeken in DjVu-formaat hebt, gebruik dan WinDjView, DjVu Browser-plug-in, enzovoort. Er zijn veel programma's voor het lezen van boeken in dit formaat, ze verschillen allemaal in extra functionaliteit. Speciale converters en programma's voor het lezen van dergelijke bestanden op mobiele apparaten, bijvoorbeeld PocketDjVu, zijn ook beschikbaar.

Stap 4

Om een boek op uw mobiele apparaat te openen, kopieert u het naar het geheugen. Het is het beste om het txt-formaat te gebruiken met de standaard Windows-codering, die u kunt wijzigen. Geopend in Microsoft Office Word. Download vervolgens, afhankelijk van het besturingssysteem dat op uw mobiele apparaat is geïnstalleerd, een programma voor het lezen van boeken, bijvoorbeeld TequilaCat Book Reader of een ander programma dat handig voor u is om te gebruiken.

Aanbevolen: