Een Gedownloade Film Bekijken

Inhoudsopgave:

Een Gedownloade Film Bekijken
Een Gedownloade Film Bekijken

Video: Een Gedownloade Film Bekijken

Video: Een Gedownloade Film Bekijken
Video: Moordwijven (Full Movie) (12+) (Nederlands gesproken) 2024, Mei
Anonim

Voordat u een gedownloade film op internet gaat bekijken, moet u een aantal specifieke stappen uitvoeren. Houd er rekening mee dat de gedownloade video mogelijk niet altijd op uw computer wordt afgespeeld - in sommige gevallen is mogelijk aanvullende software vereist om deze te bekijken.

Een gedownloade film bekijken
Een gedownloade film bekijken

Noodzakelijk

Computer, set codecs, antivirus, mediaspeler

instructies:

Stap 1

Voordat u een van internet gedownloade film op uw computer uitvoert, moet u ervoor zorgen dat deze geen bedreiging vormt voor het pc-besturingssysteem. Om dit te doen, moet u uw film scannen op virussen. Elke antivirustoepassing zal u bij deze taak helpen. Om een vermelding op virussen te controleren, klikt u met de rechtermuisknop op de snelkoppeling en selecteert u de opdracht "Controleren op virussen". Merk op dat deze opdracht mogelijk niet beschikbaar is als er geen software op de computer is geïnstalleerd. Nadat de antivirus u op de hoogte heeft gesteld van de veiligheid van het gedownloade bestand, kunt u het gaan bekijken.

Stap 2

Het meest populaire programma voor het bekijken van films op een computer is tegenwoordig Windows Media Player. Deze applicatie is standaard op de pc geïnstalleerd. Om een video af te spelen met dit programma, moet je met de rechtermuisknop op de filmsnelkoppeling klikken en de optie "Spelen met" selecteren. Stel in het menu de opdracht in om via Windows Media Player af te spelen. Als het bestand niet kan worden gelezen in de applicatie, geeft dit aan dat uw computer niet over de vereiste codecs beschikt. Om dit op te lossen, moet u het K-Lite Codec Pack op uw pc installeren.

Stap 3

U kunt deze set downloaden van internet. Na het downloaden moet u het pakket scannen op virussen. Als het installatieprogramma niet is geïnfecteerd, installeert u de codecs op uw computer en start u het systeem opnieuw op. Het opnieuw afspelen van de gedownloade film zal succesvol zijn.

Aanbevolen: