Een Add-on In Het Spel Invoegen

Inhoudsopgave:

Een Add-on In Het Spel Invoegen
Een Add-on In Het Spel Invoegen

Video: Een Add-on In Het Spel Invoegen

Video: Een Add-on In Het Spel Invoegen
Video: ESO Addons Guide: How to Install Addons / Minion Guide 2024, Mei
Anonim

In de moderne tijd worden computerspellen in grote aantallen uitgebracht. Maar een beter plot, grafisch ontwerp kan worden bereikt met behulp van add-ons die zijn vrijgegeven door officiële fabrikanten.

Een add-on invoegen in het spel
Een add-on invoegen in het spel

instructies:

Stap 1

De meest voorkomende first-person game is Counter-Strike 1.6. Er zijn veel toevoegingen voor dit spel, bijvoorbeeld een verbeterd type gevechtswapens, nieuwe modellen ("skins") van spelers, ongebruikelijke geluidseffecten en een verbeterd uiterlijk van het hoofdmenu. Download de gewenste update van internet, die gratis wordt verspreid. Ga naar "Mijn Computer". Zoek de hoofdmap van het spel. Meestal is de standaardlocatie de lokale "C"-schijf, de map Proram Files.

Stap 2

Pak het archief uit naar een willekeurige locatie. Als er een Setup-bestand is, installeer de applicatie dan in de modus zonder toezicht.

Stap 3

Voor add-ons die geen automatische installatiefunctie hebben, pakt u het archief uit met Winrar. Markeer de inhoud van de map. Druk op de sneltoets Ctrl + C om de bestanden te kopiëren. Ga naar de cstrike-map en gebruik de combinatie Ctrl + V om de bestanden te plakken. Start het systeem opnieuw op om de add-on correct te laten werken.

Stap 4

Om de Sims 3-add-on te installeren, downloadt u het Sims3Pack-bestand en Microsoft. NET Framework 3.5.

Stap 5

Verplaats het Sims3Pack-bestand naar de map Downloads, die zich standaard in Mijn documenten bevindt. Start de Sims3Launcher-software in de hoofdmap van het spel. Klik op het tabblad Downloads. U ziet een lijst met mogelijke add-ons. Vink het vakje aan naast de vereiste functies. Klik vervolgens op de knop "Installeren". Nadat u deze bewerking hebt voltooid, start u het besturingssysteem opnieuw zodat alle toevoegingen van kracht worden.

Stap 6

Voor het computerspel Stronhold zijn er veel toevoegingen, bijvoorbeeld nieuwe kaarten. Download het add-on-bestand van de officiële site. Open de snelkoppeling "Mijn computer", navigeer naar de hoofdmap van het spel. Plak het add-onbestand in het gedeelte "Kaarten".

Aanbevolen: