Een Foto Per E-mail Verzenden

Inhoudsopgave:

Een Foto Per E-mail Verzenden
Een Foto Per E-mail Verzenden

Video: Een Foto Per E-mail Verzenden

Video: Een Foto Per E-mail Verzenden
Video: Gmail een foto versturen 2024, Mei
Anonim

E-mail is wijdverbreid geworden vanwege de eenvoud en het gebruiksgemak van internetdiensten per post. De dienst voor het verzenden van brieven over het netwerk levert niet alleen tekst aan de geadresseerde. Grafische bestanden, archiefmappen en alle informatie die in de bestanden wordt gepresenteerd, kunnen per e-mail worden verzonden. Bestanden worden in een e-mail ingevoegd met behulp van een speciale functie van de e-mailservice - bijlagen. U kunt ook een digitale foto naar een willekeurig adres sturen als e-mailbijlage.

Een foto per e-mail verzenden
Een foto per e-mail verzenden

instructies:

Stap 1

Meld u aan bij de Yandex-mailservice. Als u nog geen registratie en mailbox heeft, maakt u deze aan met de functie "Maak mailbox" in het hoofdvenster van de service. Log in op uw mailbox met behulp van de "Mail"-modus. Klik op de servicepagina die wordt geopend op het tabblad "Inbox".

Stap 2

Begin een nieuwe brief. Klik hiervoor op de knop "Schrijven" op de pagina. Er verschijnt een formulier voor het maken van een e-mail op het scherm.

Stap 3

Vul in het veld "Aan" het volledige e-mailadres van de ontvanger van uw brief in. Voer de naam van de letter in het veld "Onderwerp" in Schrijf de tekst van de brief zelf in het hoofdveld van het formulier.

Stap 4

Voeg een foto in om per e-mail te verzenden. Klik hiervoor onderaan het formulier op de knop "Bestanden bijvoegen …". Er wordt een dialoogvenster weergegeven voor het selecteren van een bestand. Zoek daarin de map en de naam van het bestand met de geüploade foto. Selecteer een foto door op de knop "Ok" te klikken.

Stap 5

Na het tekstveld, onderaan het formulier, verschijnt een regel van het fotobestand dat bij de brief is gevoegd. Stuur een e-mail met een bijlage. Klik op de knop "Verzenden" op het formulier. Er wordt een e-mail met een foto naar de geadresseerde gestuurd. Een bijbehorend bericht verschijnt op de pagina.

Aanbevolen: