Een Foto Van Internet Naar Uw Telefoon Verzenden

Een Foto Van Internet Naar Uw Telefoon Verzenden
Een Foto Van Internet Naar Uw Telefoon Verzenden

Video: Een Foto Van Internet Naar Uw Telefoon Verzenden

Video: foto's met het kabeltje overzetten naar de pc 2022, September
Anonim

Iedereen weet hoe je foto's van internet op een computer kunt opslaan. Maar wanneer u een afbeelding van het netwerk naar een mobiele telefoon moet sturen, rijzen er vaak vragen. In feite is het net zo eenvoudig als in het eerste geval. Er zijn zelfs verschillende manieren om foto's van internet op je telefoon te zetten.

Een foto van internet naar uw telefoon verzenden
Een foto van internet naar uw telefoon verzenden

instructies:

Stap 1

Gebruik de beproefde "ouderwetse" methode als je online gaat via een computer en tegelijkertijd een foto van het netwerk naar wilt sturen. Sla eerst alle afbeeldingen op uw computer op door met de rechtermuisknop op de foto te klikken en op "Opslaan" te klikken. Sluit de USB-telefoonkabel aan op uw computer. Klik met de rechtermuisknop op de foto en selecteer "Kopiëren", open vervolgens de verwisselbare schijf, dit is de telefoon, en klik op "Plakken" op een lege ruimte. De foto is naar een mobiele telefoon gestuurd.

Stap 2

Gebruik bijvoorbeeld de diensten van een WAP-wisselaar http://upwap.ru/. U kunt er een foto op opslaan en deze vervolgens met een speciaal programma naar uw telefoon verplaatsen

Stap 3

Gebruik telefoondiensten om afbeeldingen rechtstreeks naar uw telefoon te verzenden. Het is erg handig - u bekijkt de foto's via uw mobiele telefoon op internet en slaat de benodigde meteen op in de mappen van uw mobiele telefoon. U kunt MMS met afbeelding verzenden in Rusland en de GOS-landen, en het aantal is niet beperkt. Als u vanaf internet een MMS-bericht naar uw telefoon verzendt, blijft uw telefoonnummer anoniem, dat wil zeggen dat het niet aan derden wordt doorgegeven. Met behulp van MMS kunt u niet alleen foto's naar uw telefoon sturen, maar ook naar uw vrienden, bijvoorbeeld om u te feliciteren met uw verjaardag of om een ​​nieuwe foto te delen. Om dit te doen, hoeft u alleen maar op het pictogram te klikken, dat zich vaak onderaan de foto "verstuur MMS" bevindt.

Stap 4

Als u gratis een foto rechtstreeks naar uw telefoon wilt verzenden, gaat u naar de website van uw telefoonnetwerkoperator. Selecteer de juiste sectie. Stel tekst samen of voeg gewoon een foto toe. Geef aan naar welk nummer de afbeelding gestuurd moet worden. Voer vervolgens de verificatiecode in voor het verzenden van MMS en druk op OK. Als de abonnee naar wie je de foto hebt gestuurd de multimediaberichtenservice heeft aangesloten, ontvangt hij de foto na een paar minuten.

Populair per onderwerp