Hoe Windows 7 Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Windows 7 Te Herstellen
Hoe Windows 7 Te Herstellen

Video: Hoe Windows 7 Te Herstellen

Video: Hoe Windows 7 Te Herstellen
Video: Windows 7 System Restore 2024, Mei
Anonim

Bij het installeren van een stuurprogramma of programma treden soms ongewenste wijzigingen in de Windows-configuratie op. Als gevolg hiervan kan het systeem niet goed werken, en het verwijderen van de software die hiertoe heeft geleid, lost het probleem vaak niet op. In dergelijke gevallen is Windows Restore de beste uitweg uit deze situatie. Het kan ook helpen wanneer uw computer is geïnfecteerd met verschillende virussen en malware.

Hoe Windows 7 te herstellen
Hoe Windows 7 te herstellen

Noodzakelijk

Opstartschijf met Windows 7

instructies:

Stap 1

Om Windows 7 te herstellen met behulp van interne OS-tools, klikt u met de rechtermuisknop op het pictogram of de snelkoppeling "Deze computer" en gaat u naar "Eigenschappen". Selecteer vervolgens "Systeembeveiliging" en klik vervolgens op "Herstel".

Stap 2

Wijs vervolgens het herstelpunt met de gewenste datum aan. Vink zo nodig "Toon andere herstelpunten" aan.

Stap 3

Geef de systeemschijven op die u wilt herstellen. Bevestig het terugzetten, controleer de beschrijving en klik op "Voltooien". Beantwoord de waarschuwing in het volgende dialoogvenster met ja. Als de procedure met succes is voltooid, verschijnt er na een automatische herstart een bericht over succesvol systeemherstel.

Stap 4

Herstel is ook mogelijk in de veilige modus. Om dit te doen, gebruikt u bij het opstarten van het systeem de F8-toets en selecteert u een van de veilige modi. Nadat het systeem is opgestart, klikt u op de reeks "Deze computer-Eigenschappen-Configuratiescherm-Herstel-Start Systeemherstel". Specificeer indien nodig "Geavanceerde methoden". Herhaal vervolgens de stappen die in de vorige stap zijn beschreven.

Stap 5

De derde methode is herstel met behulp van de opstartschijf van Windows 7. Ga naar BIOS en zoek Boot Device Priority in de Boot-categorie, waar u CD / DVD opgeeft in het veld 1st Boot Device. Plaats de schijf en selecteer na het laden het tijdformaat, de taal, de toetsenbordindeling. Klik op Systeemherstel.

Stap 6

Duid één van de vijf aangeboden opties aan. Als u eerder een systeemkopie hebt gemaakt, klikt u op "Systeemkopieherstel", anders - "Opstartherstel".

Stap 7

Als het systeem niet is hersteld, voer dan het CHKDSK-programma uit. Om dit te doen, selecteert u het opdrachtregelitem en voert u de opdracht chkdsk in. Schrijf vervolgens het vereiste volume na een spatie (bijvoorbeeld C:) en specificeer vervolgens de vereiste bewerking na een spatie: / f - corrigeert fouten op de geselecteerde logische schijf, / r - detecteert beschadigde sectoren en herstelt de gelezen sectoren.

Aanbevolen: