Hoe De Icq-status Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Icq-status Te Achterhalen?
Hoe De Icq-status Te Achterhalen?

Video: Hoe De Icq-status Te Achterhalen?

Video: Hoe De Icq-status Te Achterhalen?
Video: Track the Location of Anyone On the Internet! 2024, Juli-
Anonim

Veel mensen hebben vragen over het controleren van de ICQ-status. Wat het is? Als u clients gebruikt voor instant messaging op internet, moet u op de hoogte zijn van zoiets als ICQ-statussen. Het maakt niet uit wat uw klant is - QIP, ICQ of Miranda.

Hoe de icq-status te achterhalen?
Hoe de icq-status te achterhalen?

Noodzakelijk

ICQ-messenger, internet, ICQ-nummer, browser

instructies:

Stap 1

Om te beginnen is het de moeite waard om de algemene status van ICQ-toepassingen te begrijpen. Alle ICQ-aanduidingen kunnen vergezeld gaan van een bijbehorend pictogram. Het ICQ-bloempictogram wordt ook als een status beschouwd. Als deze bijvoorbeeld groen is, betekent dit dat de persoon momenteel online is. Als het pictogram rood is, betekent dit dat de gebruiker zich buiten het netwerk bevindt. Als de bloem groen is en er lijkt een wit stuk papier aan vast te zitten, betekent dit dat de gebruiker zich van de computer heeft verwijderd en niet in staat is deel te nemen aan de dialoog.

Stap 2

Verder iets over de online status. Een groene bloem ook met een bord recht over de bloem - status "niet beschikbaar". Statuspictogrammen worden in verschillende versies van clients anders weergegeven, maar ze hebben allemaal hetzelfde doel. QIP-pictogrammen zien er bijvoorbeeld anders uit, afhankelijk van de geïnstalleerde skins die de client momenteel gebruikt. Onlangs heeft het oprichtende bedrijf van het ICQ-programma alle gebruikers verboden om de zichtbaarheidsstatus te controleren, maar services van derden die u kunnen helpen bij het uitvoeren van een dergelijke controle, beginnen na regen als paddestoelen uit de grond te schieten.

Stap 3

Het is vermeldenswaard dat u niet in elk programma voor korte berichten de status kunt bekijken. Je moet de status van een ICQ-gebruiker controleren, wil je zeker weten of de gebruiker op dit moment echt offline is, of verbergt hij zich gewoon voor andere mensen? Nu heb je zo'n kans! Op het netwerk kunt u veel van dergelijke services ontmoeten die kunnen achterhalen of de gebruiker zich verbergt voor

jij op dit moment, of hij is niet echt online. Ga gewoon naar de servicewebsite en selecteer het item om de ICQ-status te achterhalen. U moet uw gebruikers-ID invoeren en op de knop "check icq-status" klikken. Met deze service kunt u ook achterhalen of een bepaald nummer is geregistreerd of al uit het systeem is verwijderd. Klantenondersteuning wordt niet alleen geleverd door de officiële ICQ-client, u kunt ook de statussen van gebruikers controleren die onder alle moderne IM-clients zitten.

Aanbevolen: