Hoe Maak Je Een Gloed?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Gloed?
Hoe Maak Je Een Gloed?

Video: Hoe Maak Je Een Gloed?

Video: Hoe Maak Je Een Gloed?
Video: How To : model met zwart geverfd haar lichter kleuren met balayage highlight techniek 2024, April
Anonim

Met Photoshop CS kunnen we doen wat we willen met onze foto's. U kunt verschillende effecten aan uw foto toevoegen. Een zo'n effect is gloed. Laten we eens kijken hoe u een iriserend magisch gloedeffect kunt creëren.

Heel mooi effect - gloed
Heel mooi effect - gloed

instructies:

Stap 1

Hiervoor zijn we op zoek naar een tekening met een mooie structuur en een foto. Open de foto met behulp van de menuopdracht Bestand -> Openen.

Stap 2

Wijzig de contrastinstellingen van de afbeelding om onze foto er expressiever uit te laten zien. Doorloop in het menu de reeks items Afbeelding -> Aanpassingen -> Helderheidscontrast. Nu wijzigen we de instellingen totdat de afbeelding er meer verzadigd uitziet.

Stap 3

Open nu de tekening van onze keuze, die veelkleurige lijnen bevat, die de basis zullen worden van onze magische gloed. Pas de grootte van de afbeelding aan de grootte van onze foto aan. Om dit te doen, selecteert u het item Afbeelding in het menu, waar we Afbeeldingsgrootte selecteren. We stellen de gewenste extensie in, druk op de OK-knop.

Stap 4

Laten we eerst de vervagingsfilters gebruiken. Selecteer in het menu Filter -> Blur -> Gaussiaans vervagen, verplaats de schuifregelaar naar een straalwaarde van 10 pixels. Klik OK. We eindigen met een wazig beeld.

Stap 5

Pas vervolgens het filter Render -> Lightning Effects toe, selecteer uit de lijst in het venster Stijl -> Flood Light dat verschijnt. We kennen een waarde van 80 toe aan de intensiteitsindicator.

Stap 6

Plaats de gloed zo dat de hoek van rechtsboven de helderste plek in de afbeelding is. Gebruik de menuopdracht Selecteren -> Alles om de afbeelding te selecteren. Kopieer het door op Ctrl + C te drukken.

Stap 7

Open de foto en maak een nieuwe laag aan door op de knop Nieuwe laag maken te klikken. Plak onze tekening in de nieuw geopende laag met behulp van de opdracht Bewerken -> Plakken. Selecteer Scherm in de lijst met overvloeistijlen voor lagen.

Stap 8

Gebruik de schuifregelaar Dekking om de transparantie in te stellen. Dit zal ons helpen de intensiteit van de gloed aan te passen. Dat is alles. Nu weet je hoe je het prachtige glow-effect in de praktijk toepast.

Aanbevolen: