Hoe Een Foto Te Vergroten Wanneer Erop Wordt Geklikt

Inhoudsopgave:

Hoe Een Foto Te Vergroten Wanneer Erop Wordt Geklikt
Hoe Een Foto Te Vergroten Wanneer Erop Wordt Geklikt

Video: Hoe Een Foto Te Vergroten Wanneer Erop Wordt Geklikt

Video: Hoe Een Foto Te Vergroten Wanneer Erop Wordt Geklikt
Video: Foto's vergroten in Photoshop zonder kwaliteitsverlies 2024, April
Anonim

Er zijn momenten waarop u een voorbeeld van een afbeelding op een websitepagina moet plaatsen. De afbeelding die in de voorbeeldmodus wordt weergegeven, wordt vergroot wanneer erop wordt gedrukt, en de gebruiker heeft de mogelijkheid om alle details te zien die voor hem van belang zijn. Er zijn verschillende manieren om deze preview te maken.

Hoe een foto te vergroten wanneer erop wordt geklikt
Hoe een foto te vergroten wanneer erop wordt geklikt

instructies:

Stap 1

Upload de afbeelding naar een externe fotohostingsite en plaats de gewenste link op uw website. Ga naar de pagina van de wisselaar die bij u past en geef met de daarvoor bestemde knoppen aan waar de afbeelding wordt gedownload: van internet of van uw computer. Kopieer in het eerste geval de link naar de afbeelding uit de adresbalk in het browservenster en plak deze in het daarvoor bestemde veld op de fotohosting. In het tweede geval klikt u op de knop "Bladeren" en geeft u de map op waarin uw afbeelding zich op uw computer bevindt. Klik op de knop "Download" en wacht tot de bewerking is voltooid.

Stap 2

Om uw afbeelding met een muisklik te vergroten, kopieert u de link in het veld "Voorbeeld" ("Voorbeeld", "Klik om te vergroten") en plakt u deze in uw bron. Als alternatief voor dergelijke bijschriften kunnen verschillende opties voor de grootte van de afbeelding worden gegeven. Voor de volledige grootte van de afbeelding kan de waarde bijvoorbeeld 600x450 zijn en voor het voorbeeld 200x150.

Stap 3

U kunt ook een pagina op uw site openen om deze te bewerken. Klik in de groep "Afbeeldingen" in het optiepaneel op de knop "Bladeren" en geef het pad op naar de afbeelding die op uw computer is opgeslagen. Als u meerdere afbeeldingen tegelijk wilt uploaden, drukt u het vereiste aantal keren op het [+]-pictogram en herhaalt u de handeling voor elke afbeelding. Voor elke geüploade afbeelding wordt een code gegenereerd ($ IMAGE1 $, $ IMAGE2 $ enzovoort). Deze verschijnt rechts van de knop "Bladeren" in een apart veld, plak deze code op de gewenste plek op de pagina.

Stap 4

Rechts van het veld met de code komen de velden met de afbeeldingsresolutie in de vorm van een voorbeeld beschikbaar voor bewerking. Geef in de voorbeeldmodus op hoe hoog en breed uw afbeeldingen moeten zijn. Als u wilt, kunt u de gegevens bovendien wijzigen in de groep "Maximale afmetingen van de volledige afbeelding". Klik op de knop "Opslaan". Op deze manier geplaatste voorvertoningen worden vergroot wanneer op een nieuw tabblad wordt geklikt. Als u wilt dat de afbeelding wordt vergroot zonder de pagina te verlaten, plaatst u het juiste script op de site.

Aanbevolen: