Hoe U Een Vergeten Wachtwoord Voor Uw Icq Kunt Achterhalen

Inhoudsopgave:

Hoe U Een Vergeten Wachtwoord Voor Uw Icq Kunt Achterhalen
Hoe U Een Vergeten Wachtwoord Voor Uw Icq Kunt Achterhalen

Video: Hoe U Een Vergeten Wachtwoord Voor Uw Icq Kunt Achterhalen

Video: Hoe U Een Vergeten Wachtwoord Voor Uw Icq Kunt Achterhalen
Video: Hoe verbindt u uw SMA omvormer met een lokaal draadloos netwerk? 2024, April
Anonim

ICQ, of "ICQ", is een modern, zeer handig en snel communicatiemiddel geworden. Maar het komt voor dat u het wachtwoord van ICQ bent vergeten en nergens hebt opgeschreven. Hoe te zijn? U kunt zelf een vergeten wachtwoord achterhalen.

Hoe u een vergeten wachtwoord voor uw icq kunt achterhalen
Hoe u een vergeten wachtwoord voor uw icq kunt achterhalen

Noodzakelijk

het internet

instructies:

Stap 1

Om dit te doen, moet u onthouden waar u uw ICQ hebt geïnstalleerd. Je hebt het bijvoorbeeld gedownload via Rambler. Dan is alles eenvoudig. Ga naar de website www.rambler.ru. Aan de linkerkant ziet u het ICQ-pictogram en de woorden Rambler-ICQ. Klik op deze voetnoot. De installatiepagina van de applicatie wordt geopend. Bestudeer het zorgvuldig en zoek het tabblad "Help". Klik erop. Zoek in het geopende venster van de site (dit zijn "Vragen en antwoorden") in de lijst aan de linkerkant "Wachtwoorden" en klik op deze nieuwe link.

Stap 2

U wordt doorgestuurd naar een pagina op de site, waar u enkele van de meest populaire vragen zult krijgen. U moet op de link "Wachtwoordherstel" klikken. De link brengt je naar de pagina. Voer in de aanvraagregel het ICQ-nummer of het e-mailadres in dat u tijdens de registratie tijdens de installatie van ICQ op uw computer hebt opgegeven. U moet een optimale internetverbinding hebben voor het systeem van deze dienst om uw account te activeren.

Stap 3

Voer vervolgens de tekens uit de afbeelding in de regel hieronder in. Het is beschermd tegen robots. Klik volgende. Het systeem waarschuwt u dat er een e-mail met een wachtwoord naar u is verzonden. Na korte tijd komt deze brief inderdaad in je mailbox. Voer het in bij ICQ en blijf communiceren met vrienden en familie via internet. Als u het ICQ-nummer heeft ingevoerd, wordt de procedure vereenvoudigd. Zodra u op "Volgende" klikt, begint ICQ met al uw gegevens.

Stap 4

De hierboven beschreven stappen kunnen worden ingekort. Log in op www.icq.com. Selecteer ook het tabblad "Help". En ga dan verder volgens het hierboven beschreven algoritme. Als uw browser geen vertaler heeft, wordt het ingewikkelder, aangezien de site in het Engels is. Werk vervolgens uw browser bij naar een nieuwere versie en het probleem is opgelost.

Aanbevolen: