Hoe Kom Je In Het Archief

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je In Het Archief
Hoe Kom Je In Het Archief

Video: Hoe Kom Je In Het Archief

Video: Hoe Kom Je In Het Archief
Video: Hoe werkt Instagram Archiveren? 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig komen gebruikers vaak gecomprimeerde bestanden tegen. Dergelijke documenten worden geopend door middel van speciale archiveringsprogramma's. Als een dergelijke toepassing niet op de computer is geïnstalleerd, kan het gezipte bestand niet worden geopend.

Hoe kom je in het archief
Hoe kom je in het archief

Noodzakelijk

Computer, internetverbinding, archiveringsprogramma

instructies:

Stap 1

Voordat u het archief kunt openen, moet u een programma voor het archiveren van profielen op uw computer installeren. Aangezien er tegenwoordig veel archiefformaten zijn, is WinRAR het optimale installatieprogramma. Dit programma is gratis beschikbaar en u kunt het op internet vinden.

Stap 2

Om het programma te downloaden, moet u de website van de zoekmachine bezoeken. Dankzij deze dienst vindt u de meest geschikte softwareversie. Controleer na het downloaden van het archiveringsprogramma op uw computer of het gedownloade bestand geen virussen bevat die het besturingssysteem kunnen beschadigen. Dit kan met alle antivirussoftware. Als het bestand veilig is voor uw computer, installeer het dan zonder het doelpad te wijzigen.

Stap 3

Nadat het archiveringsprogramma op uw computer is geïnstalleerd, hoeft u het systeem niet opnieuw op te starten. De integratie en configuratie van de applicatie wordt onmiddellijk na installatie automatisch uitgevoerd.

Stap 4

Toen de archiver nog niet op de computer was geïnstalleerd, werd het archief weergegeven als een leeg pictogram en was het onmogelijk om het te openen. Nu u de toepassing op uw pc hebt geïnstalleerd, verandert het lege pictogram in een specifiek pictogram (afhankelijk van het bestandsarchiveringsformaat) en wordt het openen van het bestand beschikbaar. Om het archief te openen, hoeft u alleen maar te dubbelklikken op de snelkoppeling met de linkermuisknop. Het archiveringsprogramma toont een venster op het bureaublad met het gecomprimeerde bestand.

Aanbevolen: