Hoe Maak Je Een Link In Sociale Media Netwerk "Vkontakte"

Hoe Maak Je Een Link In Sociale Media Netwerk "Vkontakte"
Hoe Maak Je Een Link In Sociale Media Netwerk "Vkontakte"

Video: Hoe Maak Je Een Link In Sociale Media Netwerk "Vkontakte"

Video: Hoe Maak Je Een Link In Sociale Media Netwerk
Video: Не ЛЕПЁШКИ а ЗОЛОТО! Съедаются в ОДИН МИГ! Всего 3 ИНГРЕДИЕНТА 5 Минут! Быстрые ЛЕПЕШКИ на Сковороде 2024, Mei
Anonim

In het sociale netwerk van VK is het niet moeilijk om een link naar een pagina van derden zonder anker in een persoonlijk bericht of bericht in te voegen. Maar niet iedereen weet hoe je een link "Vkontakte" in een woord kunt maken, waarbij het adres wordt vervangen door bijvoorbeeld de naam van de groep of de achternaam van een persoon.

Hoe maak je een link in sociale media netwerk "Vkontakte"
Hoe maak je een link in sociale media netwerk "Vkontakte"

U kunt op de eenvoudige manier gaan - kopieer het gewenste adres uit de navigatiebalk van de browser en plak het in de tekst. De hyperlink krijgt een standaard uiterlijk.

Als u de tekst presentabel wilt maken, vervangt u het adres door een woord. Om dit te doen, moet u de sjablonen onthouden die in sociale media worden gebruikt. het VKontakte-netwerk. Gebruik de indeling [id | linktekst] om naar de pagina van een gebruiker te linken. Met dit sjabloon kunt u een koppeling maken naar een persoon of een groep.

Kijk naar het id-adres in de adresbalk. U kunt uw Id ook bepalen door de instellingen te openen of de paginacode te bekijken. Om dit te doen, plaatst u de cursor ergens op de pagina, klikt u met de rechtermuisknop en selecteert u de regel "code bekijken" in het vervolgkeuzevenster. Plak in het berichtveld bijvoorbeeld de volgende tekst [id15396726 | Victor Ivanov], klik op de knop "verzenden". In de tekst ontvang je een link met het woord "Victor Ivanov".

Als u de ID van de gebruiker waarnaar u wilt linken niet weet, kunt u deze vervangen door de paginanaam. Als u naar een groepspagina linkt, vervangt u de ID door de community-ID, bijvoorbeeld [club23238945 | Relevante media]. In de tekst verschijnt een klikbare link naar de pagina van deze groep.

U kunt ook ankerlinks maken naar interne Vkontakte-pagina's met behulp van de volgende sjablonen: * id (tekst); @id *** (tekst) - hetzelfde resultaat. U kunt de tekst verdunnen of vervangen door een smiley door de code tussen haakjes in te voeren. Het is gemakkelijk te achterhalen, typ uw zoekopdracht in de zoekbalk van uw browser.

De groepsbeheerder kan een ankerlink maken naar een site van derden. Deze functie is niet beschikbaar voor de gebruiker van een persoonlijk account.

Afbeelding
Afbeelding

Als u naar een externe bron wilt linken, voegt u het siteadres in de tekst van het bericht of bericht in. Als het te lang is en de tekst onleesbaar maakt, verankert u de link in het notitieveld. Voeg een notitie toe aan het bericht.

Aanbevolen: