Zeven Redenen Om Minder Tijd Op Sociale Media Door Te Brengen

Zeven Redenen Om Minder Tijd Op Sociale Media Door Te Brengen
Zeven Redenen Om Minder Tijd Op Sociale Media Door Te Brengen

Video: Zeven Redenen Om Minder Tijd Op Sociale Media Door Te Brengen

Video: Zeven Redenen Om Minder Tijd Op Sociale Media Door Te Brengen
Video: faqda #04 — Moet ik mijn sociale media verwijderen? 2024, Mei
Anonim

Tijd doorbrengen op sociale media lijkt voor de meeste gebruikers natuurlijk. Maar dit is de verkeerde benadering. Waarom nu stoppen met rondhangen op sociale media?

Zeven redenen om minder tijd op sociale media door te brengen
Zeven redenen om minder tijd op sociale media door te brengen

1. Het risico om ontslagen te worden of niet geaccepteerd te worden voor een goede baan neemt toe door een mislukte foto, meningen over verschillende gebeurtenissen in onze samenleving, politieke opvattingen. De eigenaren van commerciële bedrijven lezen trouwens liever de rekeningen van de toekomstige werknemer zorgvuldig voordat ze een arbeidsovereenkomst ondertekenen.

2. Het zelfrespect van een persoon die constant naar foto's van kennissen en vreemden kijkt, neemt af, omdat mensen meestal foto's van gelukkige momenten in het leven publiceren.

3. Je wordt niet meer zo vaak afgeleid op het werk. Een toenemend aantal werkgevers richt de aandacht van systeembeheerders op het verbieden van toegang tot sociale netwerken voor de meeste banen. En ook omdat…

4. Het is gemakkelijk om via sociale netwerken besmet te raken met virussen. Door muziek te downloaden, kunt u eenvoudig een virus downloaden naar uw werk- of thuiscomputer. Daarom bieden veel systeembeheerders zelf beheer aan om de toegang tot sociale netwerken op het werk te beperken.

5. Wees niet zo actief met vreemden. Vooral voor kinderen. Ik hoop dat er op dit punt geen commentaar nodig is? Moge hun gelukkige jeugd voortduren!

6. Waarom zouden vreemden zoveel over je weten? Het persoonlijke leven heet niet voor niets persoonlijk, laat je thuisomgeving, de ongemakkelijke momenten van je familie en vrienden, persoonlijke mening, een lijst van je familie en vrienden, hun foto's, telefoonnummers, alleen persoonlijke informatie blijven, maar geen openbare informatie. Het meest voorkomende voorbeeld van deze behoefte is dat meer dan één fraudeur al een database met telefoonnummers heeft verzameld en grote sommen geld heeft gelokt onder verschillende plausibele voorwendsels.

7. Het is veel interessanter en nuttiger om te communiceren met vrienden, geliefden, uw kinderen in werkelijkheid, om te gaan wandelen, wandelen, dan dagenlang voor de monitor te zitten.

Aanbevolen: