Hoe De Bijnaam Van Een Vkontakte-hacker Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Bijnaam Van Een Vkontakte-hacker Te Achterhalen?
Hoe De Bijnaam Van Een Vkontakte-hacker Te Achterhalen?

Video: Hoe De Bijnaam Van Een Vkontakte-hacker Te Achterhalen?

Video: Hoe De Bijnaam Van Een Vkontakte-hacker Te Achterhalen?
Video: VK HACK 2017 2024, Mei
Anonim

Hacken van gebruikerspagina's op het sociale netwerk VKontakte is niet ongewoon. Als u denkt dat iemand uw pagina zonder toestemming heeft gebruikt, kunt u de aanvaller op verschillende manieren identificeren.

Hoe de bijnaam van een Vkontakte-hacker te achterhalen?
Hoe de bijnaam van een Vkontakte-hacker te achterhalen?

instructies:

Stap 1

Log in op uw profiel op het VKontakte sociale netwerk met uw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. Ga naar het menu-item "Mijn instellingen" aan de linkerkant van de pagina. Blader door de informatie op het tabblad "Algemeen" totdat u het gedeelte "Beveiliging van uw pagina" bereikt. Hier kunt u zien vanaf welk IP-adres, browser en op welk tijdstip uw pagina is geopend. Als u ziet dat sommige inlogsessies zijn uitgevoerd vanaf computers die u niet kent, is uw pagina hoogstwaarschijnlijk gehackt en kent de aanvaller uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Stap 2

Probeer aan de hand van de weergegeven gegevens te achterhalen wie er onder uw naam op de pagina zou kunnen zijn gekomen. Misschien gebruikt iemand die u kent alleen de browser of mobiele applicatie die is opgegeven in de sessiegeschiedenis. U moet de functie Alle sessies beëindigen zo snel mogelijk activeren. Ga daarna weer naar je profiel en open het instellingenmenu. Stel een nieuw wachtwoord in en bescherm uw pagina zo tegen herhaalde bezoeken door onbevoegden.

Stap 3

Onthoud of u naar uw pagina bent gegaan vanaf de computer van iemand anders, bijvoorbeeld tijdens een bezoek aan vrienden of in een internetcafé, enz. Misschien heb je de procedure voor het uitloggen van je profiel niet gevolgd, of heb je per ongeluk de automatische wachtwoordinvoer in je browserinstellingen ingesteld. Dan is de kans dat uw pagina wordt gebruikt door onbevoegden erg groot en kunt u raden wie het precies heeft gedaan.

Stap 4

Controleer uw e-mailadres, dat is gekoppeld aan uw VKontakte-pagina. Het sociale netwerk stuurt automatisch verschillende informatie over recente acties van de gebruiker naar e-mail, waarmee u kunt achterhalen of de pagina niet in verkeerde handen is gevallen.

Stap 5

Ga naar de dialoogsectie op uw pagina. Kijk of er dialogen of individuele berichten zijn die u niet naar bepaalde gebruikers hebt verzonden. Heel vaak worden spammers hackers van pagina's en beginnen ze reclameberichten te sturen naar alle contacten van het profiel. Zorg ervoor dat u alle open sessies beëindigt en uw gebruikersnaam en wachtwoord wijzigt.

Stap 6

Soms, wanneer u probeert toegang te krijgen tot uw pagina, verschijnt er een bericht dat deze is geblokkeerd vanwege een hackpoging door een onbevoegd persoon. Bovendien, als een van de VK-gebruikers uw pagina probeerde te betreden, worden zijn bijnaam en minifoto hier ook aangegeven. Raadpleeg onderstaande link naar de administratie van het sociale netwerk en vraag om de gestolen pagina terug te bezorgen.

Aanbevolen: