Hoe De Bijnaam Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Bijnaam Te Veranderen
Hoe De Bijnaam Te Veranderen

Video: Hoe De Bijnaam Te Veranderen

Video: Hoe De Bijnaam Te Veranderen
Video: Youtube Kanaalnaam Veranderen | Nederlandstalige Tutorial | de Videomakers 2016 2024, Mei
Anonim

Heeft u een gebruikte laptop of desktop gekocht met de oude gebruikersnaam? Hoe elektronische apparatuur "registreren" voor de nieuwe eigenaar? Om dit te doen, moet u de bijnaam van de gebruiker wijzigen via het beheerdersdashboard.

Hoe de bijnaam te veranderen
Hoe de bijnaam te veranderen

Noodzakelijk

een personal computer met toegang tot het wereldwijde netwerk

instructies:

Stap 1

Open via "Start" "Configuratiescherm" en selecteer de optie "Account wijzigen". Klik op de knop "Mijn naam wijzigen" en voer een bijnaam in en klik vervolgens op "Mijn naam wijzigen".

Stap 2

Om de naam van een personal computer te wijzigen, selecteert u het tabblad "Deze computer" en klikt u erop met de rechtermuisknop. Selecteer Eigenschappen in het contextmenu dat verschijnt. Wanneer het venster Eigenschappen verschijnt, gaat u naar het tabblad Computernaam. Klik vervolgens op de optie "Wijzigen". Voer een nieuwe naam in het veld Computernaam in. En voer in het veld "Werkgroep" "Online" in. Sla alle wijzigingen op door op "OK" te klikken. Start vervolgens de pc opnieuw op: de nieuwe pc-naam wordt pas weergegeven na het opnieuw opstarten.

Stap 3

In sociale netwerken, forums en andere bronnen kunt u desgewenst ook uw bijnaam wijzigen. Schrijf hiervoor een brief aan de administratie van dit portaal met het verzoek om de bestaande bijnaam te vervangen door een nieuwe. De brief moet de oude bijnaam en de nieuwe bijnaam vermelden. Geef bij het schrijven van een brief bovendien de reden voor de wijziging van de bijnaam aan.

Stap 4

Om de bijnaam van het personage van het spel dat vanaf de server is gestart te wijzigen, dient u een aanvraag in bij de administratie van deze bron. In de regel is het wijzigen van uw bijnaam een betaalde dienst. Maar heel vaak kun je je bijnaam gratis wijzigen door gebruik te maken van de promotie die als onderdeel van het spel wordt gehouden. Om de bijnaam van het personage te wijzigen, vult u een ticket in de ondersteuning in en informeert u ook de administratie over de huidige gebruikersnaam en nieuwe bijnaam. Onthoud echter dat de nieuwe bijnaam in de eerste plaats uniek moet zijn, dat wil zeggen niet door andere spelers gebruikt mag worden en ten tweede niet in strijd moet zijn met de spelregels (geen obscene spraak en aanstootgevende woorden).

Aanbevolen: