Hoe Teken Je Een Grafische Bijnaam

Inhoudsopgave:

Hoe Teken Je Een Grafische Bijnaam
Hoe Teken Je Een Grafische Bijnaam

Video: Hoe Teken Je Een Grafische Bijnaam

Video: Hoe Teken Je Een Grafische Bijnaam
Video: HOE TEKEN JE IN 3D? 2024, Mei
Anonim

Een grafische bijnaam is een afbeelding met tekst die is opgemaakt in een grafische editor. Om zo'n bijnaam te maken, moet je van tevoren nadenken over het uiterlijk, welke kleuren en effecten je ervoor wilt gebruiken. Kortom, dit alles wordt gebruikt voor communicatie in chats en forums.

Hoe teken je een grafische bijnaam
Hoe teken je een grafische bijnaam

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - vaardigheden in het werken met Adobe Photoshop.

instructies:

Stap 1

Gebruik Adobe Photoshop om een grafische bijnaam te maken. Start de applicatie, maak een nieuw document. Ga hiervoor naar het menu "Bestand", selecteer de optie "Nieuw" en in het geopende venster moet u de hoogte en breedte van uw afbeelding instellen en ook een transparante achtergrond selecteren.

Stap 2

Om een grafische bijnaam te maken, stelt u de bestandsbreedte in op 130 pixels en de hoogte op 35. Klik vervolgens in het lagenpalet op de achtergrondlaag om deze naar werkend te converteren. Selecteer het toolpalet "Tekst", selecteer een gebied van uw afbeelding.

Stap 3

Voer de tekst van uw bijnaam in. Om dit te doen, kunt u extra lettertypen gebruiken om uw bijnaam origineel te maken. U kunt Cyrillische en Latijnse lettertypen downloaden op de website ifont.ru of een vergelijkbare website. Download het gewenste lettertype en kopieer het naar de map Windows / Fonts. Daarna kunt u het in Photoshop selecteren om een grafische bijnaam te ontwerpen. Selecteer de tekst en wijzig het lettertype via het menu op de werkbalk. Kies de gewenste lettergrootte, evenals de stijl en helling.

Stap 4

Versier de ingevoerde tekst. Om dit te doen, selecteert u het menu "Venster", selecteert u de optie "Stijlen". Het stijlpalet wordt rechts in het programmavenster geopend. U kunt een standaardstijl voor de tekstlaag kiezen, of u kunt extra stijlen downloaden en deze gebruiken om de grafische bijnaam te versieren.

Stap 5

Om dit te doen, selecteert u de stijl die u leuk vindt op een van de volgende sites en downloadt u deze naar uw computer: www.photoshop-master.ru, www.allday.ru of www.gigart.ru. Klik verder in het palet met stijlen op de pijl en selecteer de optie "Toevoegen". Selecteer in het geopende venster de locatie van de stijl en selecteer deze. Selecteer de tekstlaag, selecteer vervolgens de gewenste stijl en klik erop met de linkermuisknop.

Stap 6

Dubbelklik op de tekstlaag om het laageigenschappenvenster te openen. In dit venster kunt u instellingen kiezen voor de decoratie van de laag, bijvoorbeeld schaduw, innerlijke gloed, omtrek, enzovoort. Sla het resultaat op nadat u alle benodigde effecten hebt toegepast. Voer het commando "Bestand", "Opslaan als" uit. Voer vervolgens de bestandsnaam in, selecteer het bestandsformaat - gif. Het aanmaken van een grafische bijnaam is voltooid.

Aanbevolen: