Een Foto Toevoegen Aan "Mijn Gegevens"

Inhoudsopgave:

Een Foto Toevoegen Aan "Mijn Gegevens"
Een Foto Toevoegen Aan "Mijn Gegevens"

Video: Een Foto Toevoegen Aan "Mijn Gegevens"

Video: Een Foto Toevoegen Aan
Video: Foto Traceren, Nog nooit zo makkelijk! 2024, Mei
Anonim

Heel vaak wordt het nodig om een foto te uploaden naar een persoonlijk profiel. Dit is vereist bij het schrijven van een cv, portfolio, bij het maken van een pagina op een website of forum.

Een foto toevoegen aan "Mijn gegevens"
Een foto toevoegen aan "Mijn gegevens"

Noodzakelijk

  • - computer,
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Maak een foto voor de site. Als de gewenste foto op uw digitale camera staat, slaat u deze op uw computer op met behulp van de instructies voor de camera. Als u een oude afgedrukte foto wilt invoegen, moet u deze eerst met een scanner digitaliseren.

Stap 2

Sla de foto op in een map op uw bureaublad. Onderteken de map als "Foto". Dit moet gebeuren zodat het later snel teruggevonden kan worden.

Stap 3

Maak uw account aan op de site. Ga hiervoor naar het menu-item "Registratie" op de hoofdpagina van de site.

Stap 4

Vul het voorgestelde formulier in, maak uw gebruikersnaam aan, voer uw e-mailadres in en voer uw wachtwoord in.

Stap 5

Bevestig vervolgens uw registratieaanvraag. Open hiervoor uw e-mailaccount. Er wordt een e-mail verzonden vanaf de site, die een link bevat om de activering te voltooien. Klik erop en ga naar uw pagina op de site.

Stap 6

Vermeld uw voor- en achternaam, leeftijd en woonplaats, persoonlijke interesses en attracties. Al deze gegevens zijn optioneel. Je kunt incognito blijven door een andere gebruikersnaam te bedenken.

Stap 7

In de linkerbovenhoek van de pagina ziet u een formulier voor een foto en daaronder een lijst met functies die u kunt gebruiken. De bovenste knop daarvan heet "Persoonlijke foto's toevoegen". Klik erop. Er wordt een venster geopend om het gewenste bestand te selecteren.

Stap 8

Selecteer in het zijvenster van Verkenner "Desktop" en klik vervolgens op de submap "Foto's". De map wordt geopend en de naam van uw bestand verschijnt in het hoofdvenster. Klik erop met de linkermuisknop. De bestandsnaam zou in een klein vak onder het hoofdvenster moeten verschijnen. Klik op de knop Selecteren.

Stap 9

Daarna moet u op de knop "Downloaden" klikken. Als je alles goed hebt gedaan, verschijnt het opschrift "Foto's toegevoegd" op je pagina in je persoonlijke account en verschijnt er een foto in het frame.

Aanbevolen: