Hoe Spam Te Blokkeren?

Inhoudsopgave:

Hoe Spam Te Blokkeren?
Hoe Spam Te Blokkeren?

Video: Hoe Spam Te Blokkeren?

Video: Hoe Spam Te Blokkeren?
Video: Word jij ook gek van spam emails? DIT is de oplossing! | Handig 2024, April
Anonim

De ontwikkeling van internettechnologie heeft ook geleid tot de ontwikkeling van ongewenste reclame. Spam verspilt niet alleen uw internetverkeer, maar kan ook malware bevatten die computers infecteert.

Hoe spam te blokkeren?
Hoe spam te blokkeren?

instructies:

Stap 1

Om spam-e-mail te blokkeren, moet u een filter installeren. Dit zijn programma's die de headers van uw e-mails downloaden, controleren met hun databases, maar de e-mails zelf niet downloaden. Bijvoorbeeld het programma Spam Blocker. Ze controleren het IP-adres van de afzender en het onderwerp van het bericht, als het programma het bericht als spam herkent, verwijdert het het. Het programma kan met meerdere e-mails tegelijk werken, maar het is ook mogelijk om het voor elk account apart in te stellen.

Stap 2

Maak witte en zwarte lijsten om spam in uw e-mail te minimaliseren. Hierdoor wordt spam geëlimineerd en worden de noodzakelijke berichten die op de "witte" lijst worden geplaatst niet door het filter gecontroleerd. Om een "zwarte" lijst te maken, klikt u op de ontvanger wiens berichten u wilt blokkeren en selecteert u "geen berichten ontvangen". Controleer niet op spam."

Stap 3

Het is ook noodzakelijk om spam te blokkeren bij het ontvangen van ICQ-berichten. Ga naar ICQ-instellingen en schakel het antispambotprogramma in. Geef de beveiligingsvraag aan die moet worden beantwoord om u berichten te kunnen schrijven.

Stap 4

Spam kan ook naar een mobiele telefoon gaan. De negatieve gevolgen hiervan zijn het van de rekening halen van een groot geldbedrag, de infectie van de telefoon en het verlies van gegevens. Selecteer in de instellingen van je mobiele telefoon de blacklist-functie en voeg het telefoonnummer toe waarvan je het bericht hebt ontvangen.

Aanbevolen: