Hoe M-Agent In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe M-Agent In Te Stellen
Hoe M-Agent In Te Stellen

Video: Hoe M-Agent In Te Stellen

Video: Hoe M-Agent In Te Stellen
Video: Tell Me About Yourself - A Good Answer To This Interview Question 2024, Mei
Anonim

Mail.ru-agent is een programma waarmee u instant messages met abonnees kunt uitwisselen, sms-berichten naar mobiele telefoons kunt verzenden, evenals e-mail in de mail.ru-box kunt beheren en in realtime bestanden kunt uitwisselen.

Hoe M-Agent in te stellen
Hoe M-Agent in te stellen

Noodzakelijk

een computer met internettoegang

instructies:

Stap 1

Start het browserprogramma om de e-mailagent te downloaden en te configureren. Volg de link mail.ru, klik op het tabblad "Agent". Selecteer in het geopende venster de vereiste versie van het programma om te downloaden, bijvoorbeeld voor een mobiele telefoon of voor een specifieke versie van het besturingssysteem van de computer. Klik op de geselecteerde versie en klik aan de rechterkant van het venster op "Download". Wacht tot de download is voltooid, voer het installatiebestand uit.

Stap 2

Installeer het programma op uw computer door de instructies van de wizard te volgen. Selecteer de taal van de applicatie "Russisch", vink in het volgende venster de vakjes aan naast de gewenste opties, bijvoorbeeld "Snelkoppelingen maken", "Installeren voor alle gebruikers".

Stap 3

Start het programma met behulp van de snelkoppeling op het bureaublad om Mail.ru Agent te configureren. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in het systeem in. Het programmapictogram verschijnt in de rechterbenedenhoek van het scherm. Dubbelklik op het pictogram, het toepassingsvenster wordt geopend. Druk vervolgens op de knop "Menu", selecteer het item "Programma-instellingen".

Stap 4

Selecteer vervolgens de optie "Account", voeg indien nodig een account toe van icq of sociale netwerken. Stel ook de parameters in voor verbinding met internet als uw computer is verbonden via een lokaal netwerk. Voer in dit geval het serveradres en de poort in en klik op OK. Selecteer de optie "Kleurinstellingen" om het uiterlijk van de Mail.ru-agent aan te passen.

Stap 5

Configureer de webcam op de agent. Ga hiervoor naar de "Programma-instellingen" en selecteer de optie "Spraak en video". Selecteer apparaten voor het afspelen en opnemen van audio, indien nodig, als er meerdere zijn aangesloten. U kunt ook het vakje aanvinken in de optie "Microfoonversterking", dan werkt het in de maximale gevoeligheidsmodus.

Stap 6

Selecteer de gewenste webcam uit de lijst om videogesprekken op te zetten in uw e-mailagent. Schakel indien nodig het selectievakje in naast Anderen toestaan mij te vinden via mijn webcam. Klik OK. In het gedeelte "Berichten" van de instellingen kunt u verschillende opties instellen voor het ontvangen en verzenden van berichten, bijvoorbeeld de mogelijkheid inschakelen om een archief van uw brieven op te slaan.

Aanbevolen: