Een Bestand Per E-mail Verzenden

Inhoudsopgave:

Een Bestand Per E-mail Verzenden
Een Bestand Per E-mail Verzenden

Video: Een Bestand Per E-mail Verzenden

Video: Een Bestand Per E-mail Verzenden
Video: Sharepoint een snelkoppeling naar een bestand per e mail verzenden 2024, Mei
Anonim

Elke persoon wisselt dagelijks verschillende bestanden uit met collega's op het werk, kennissen, familie en vrienden: documenten, muziek, afbeeldingen en video's. Zonder e-mail zou dit veel tijd hebben gekost, en als je bedenkt dat mensen soms mijlenver van elkaar verwijderd zijn, dan nog meer. Maar met e-mail verloopt alles snel en efficiënt.

Een bestand per e-mail verzenden
Een bestand per e-mail verzenden

instructies:

Stap 1

Om een bestand per post te verzenden, moet u mailboxen hebben om bestanden te verzenden en uw tegenstander om ze te ontvangen. Iedereen kan gratis eigenaar worden van een mailbox. Om dit te doen, moet u zich registreren op de website van de postdienst en het vereiste formulier invullen. Nu zijn de meest populaire mail.ru, gmail.com, mail.yandex.ru. Na het openen van uw mailbox ontvangt u een gebruikersnaam en wachtwoord. Dankzij hen kunt u inloggen op uw mailbox.

E-mail Gmail.com
E-mail Gmail.com

Stap 2

Nadat u uw mailbox heeft geopend, moet u een nieuwe brief maken door op de knop "Schrijven" te klikken. Vul hierin het e-mailadres van de ontvanger in door het veld "Aan" in te vullen. U kunt in de brief niet één ontvanger opgeven, maar meerdere. Dit is bijvoorbeeld erg handig als u documenten naar meerdere personen tegelijk moet sturen.

E-mail Gmail.com
E-mail Gmail.com

Stap 3

Voeg uw overdrachtsbestanden toe aan een e-mail. Door op de speciale knop "Een bestand bijvoegen" te klikken, ziet u het Verkenner-venster dat ernaast verschijnt. Het is noodzakelijk om de bestanden op te geven die nodig zijn voor de overdracht. Zorg ervoor dat u wacht tot het proces is voltooid wanneer het bestand bij de brief wordt gevoegd!

E-mail Gmail.com
E-mail Gmail.com

Stap 4

Stuur je brief. Wanneer de ontvanger het opent, ziet hij een link door erop te klikken waarmee hij de bijgevoegde bestanden naar zijn computer kan downloaden. Nu kunnen mensen verschillende bestanden (documenten, foto's en video's) uitwisselen terwijl ze vele honderden en duizenden kilometers van elkaar verwijderd zijn, bijvoorbeeld in verschillende landen en op verschillende continenten. Het is noodzakelijk om internet te hebben. E-mail verkort de afstand.

Aanbevolen: