Een Bestand Verzenden Via ICQ

Inhoudsopgave:

Een Bestand Verzenden Via ICQ
Een Bestand Verzenden Via ICQ

Video: Een Bestand Verzenden Via ICQ

Video: Een Bestand Verzenden Via ICQ
Video: Grote bestanden versturen 2024, April
Anonim

Niet alle instant messaging-programma's ondersteunen ICQ-bestandsoverdrachten. U kunt echter een andere versie van deze applicatie gebruiken of een volledig nieuw ander programma downloaden dat de uitwisseling van bestanden tussen gebruikers ondersteunt.

Een bestand verzenden via ICQ
Een bestand verzenden via ICQ

Noodzakelijk

ICQ-client die bestandsoverdracht ondersteunt

instructies:

Stap 1

Open uw contactenlijst in uw programma. Selecteer de persoon naar wie u het bestand wilt verzenden. Zorg ervoor dat deze persoon nu online is op de computer en klaar is om uw dossier te ontvangen. Zoek in het dialoogvenster het pictogram, waarop u klikt, opent een extra venster voor het selecteren van de map waarin uw bestand zich bevindt en dat u wilt verzenden als onderdeel van het gesprek met deze contactpersoon.

Stap 2

Selecteer de gewenste gegevens, als u meerdere bestanden moet selecteren, gebruik dan de Ctrl-toets, houd deze ingedrukt terwijl u de te verzenden bestanden markeert. Bevestig daarna de verzending en klik op "OK". In dit geval moet uw gesprekspartner de acceptatie van het bestand bevestigen door op de juiste knop in zijn menu te drukken.

Stap 3

Als uw messenger geen bestandsoverdracht ondersteunt, verwijder deze dan en download een andere waarin deze functie beschikbaar is. Besteed speciale aandacht aan de programma's qip, ICQ, Miranda, Mail.ru Agent en anderen. De meeste assemblages van deze programma's ondersteunen de functie van het uitwisselen van niet alleen berichten, maar ook verschillende bestanden, afhankelijk van de juiste configuratie.

Stap 4

Installeer het instant messenger-programma dat u hebt gekozen en gedownload op uw computer, open de instellingen. Zoek het item om de functie voor het delen van bestanden tussen gebruikers in te schakelen. De meeste van deze programma's hebben de mogelijkheid om automatisch bestanden uit uw contactenlijst op te halen zonder eerst uw toestemming te vragen. Sommige programma's hebben ook een instelling om automatisch bestanden van specifieke gebruikers te downloaden.

Stap 5

Doe dit de eerste keer dat u bestanden verzendt, in het open dialoogvenster kunt u het vakje aanvinken bij het ontvangstpunt van het bestand zonder een voorafgaand verzoek van deze contactpersoon. Dit is handig als u zeker weet dat u er geen schadelijke bestanden of met virussen geïnfecteerde gegevens van zult ontvangen.

Aanbevolen: