Een Bestand Verzenden Op Skype

Inhoudsopgave:

Een Bestand Verzenden Op Skype
Een Bestand Verzenden Op Skype

Video: Een Bestand Verzenden Op Skype

Video: Een Bestand Verzenden Op Skype
Video: Skype for Business 2024, Mei
Anonim

Wanneer u een bestand via internet moet verzenden, rijst de vraag: hoe moet u dat doen? U kunt e-mail, bestandshosting en ICQ-clientprogramma's gebruiken, maar ze hebben allemaal een limiet voor de grootte van de verzonden documenten. Skype biedt de mogelijkheid om een bestand van elke grootte naar een persoon uit uw lijst met contactpersonen te sturen.

Een bestand verzenden op Skype
Een bestand verzenden op Skype

Het is nodig

  • - een computer die is aangesloten op internet;
  • - het geïnstalleerde Skype-programma.

instructies:

Stap 1

Start dit programma om een bestand via Skype te verzenden. Open vervolgens uw contactenlijst. Selecteer de ontvanger voor wie het document bestemd is, klik met de rechtermuisknop op zijn contactpersoon. Er verschijnt een pop-upmenu waarin u het item "Bestand verzenden" moet selecteren.

Stap 2

U kunt de gegevens op een andere manier naar de internetgesprekspartner sturen. Als een dialoog met een contactpersoon is geopend, ziet u meerdere pictogrammen boven het invoerveld voor berichten. De eerste is het pictogram Emoji toevoegen, gevolgd door de knop Delen. Klik Het. Er verschijnt een extra menu. Selecteer daarin "Bestand verzenden".

Stap 3

Na het voltooien van de stappen vanaf punt 1 of 2, wordt een verkennerdialoogvenster geopend waarin u het bestand kunt vinden en selecteren dat u wilt verzenden. Selecteer met behulp van de mappenboom aan de linkerkant de map waar het document dat u nodig hebt zich bevindt, selecteer het. Wanneer het gewenste bestand is gemarkeerd, klikt u op de knop "Openen".

Stap 4

Er is een andere manier om het gewenste bestand te selecteren en over te dragen naar de Skype-abonnee. Open het verkennervenster, zoek de map waar het document zich bevindt. Pak het met de linkermuisknop en sleep het in het programmavenster op de naam van het contact naar wie je het bestand wilt sturen.

Stap 5

Nadat u het vereiste document heeft verzonden, gaat hij in dialoog met de geadresseerde in de standby-modus, die duurt totdat uw gesprekspartner op de knop "Accepteren" drukt. Nadat hij dit heeft gedaan, begint de bestandsoverdracht.

Aanbevolen: