Hoe U De Internetsnelheid Op Uw Computer Kunt Verhogen

Inhoudsopgave:

Hoe U De Internetsnelheid Op Uw Computer Kunt Verhogen
Hoe U De Internetsnelheid Op Uw Computer Kunt Verhogen

Video: Hoe U De Internetsnelheid Op Uw Computer Kunt Verhogen

Video: Hoe U De Internetsnelheid Op Uw Computer Kunt Verhogen
Video: Hoe kan je internetsnelheid verbeteren? Tutorial 2024, Mei
Anonim

Niet iedereen kan het zich veroorloven om gebruik te maken van de diensten van snelle internettoegang, die vaak vrij duur zijn. Iedereen kan echter de snelheid van de internetverbinding verhogen door het gebruik ervan enigszins te optimaliseren.

Hoe u de internetsnelheid op uw computer kunt verhogen
Hoe u de internetsnelheid op uw computer kunt verhogen

instructies:

Stap 1

Ontdek welke apps op de achtergrond uw internetverbinding gebruiken. Dit kunnen downloadmanagers zijn, torrent-trackerclients, tv- en radio-ontvangers die online uitzenden. Sluit deze programma's als ze niet hoeven te werken, of stel in hun instellingen een limiet in op het verkeersverbruik. Stel in torrent-clients en downloadmanagers de maximale downloadsnelheid in op niet meer dan 20 procent van uw kanaalbandbreedte. Selecteer in tv- en radio-ontvangers een lagere bitsnelheid van de gedownloade mediabestanden. Deze acties zullen helpen om het comfort van het internetgebruik aanzienlijk te vergroten.

Stap 2

Wijzig enkele van uw browserinstellingen. Het kan ook helpen om de snelheid van het internetkanaal te verhogen. Als u bijvoorbeeld geen aandacht schenkt aan afbeeldingen terwijl u door webpagina's bladert en alleen de tekst leest, dan zult u, door het laden ervan uit te schakelen, de snelheid van het openen van sites merkbaar verhogen. In de instellingen kunt u ook het downloaden van geluiden, video's en andere multimedia-inhoud die veel verkeer vereist, uitschakelen. Als u deze elementen en plug-ins uitschakelt, zullen webpagina's een aanzienlijk verlies aan "schoonheid" lijden, maar het comfort tijdens het bekijken ervan zal merkbaar toenemen. Daarnaast kunnen tools voor het comprimeren van inhoud, zoals Opera Turbo, worden gebruikt om de snelheid van internet te verhogen. Wanneer deze functie echter is ingeschakeld, werken sommige elementen van webpagina's mogelijk niet correct.

Stap 3

Om de snelheid van internet te verhogen, kunt u programma's gebruiken die de snelheid van het besturingssysteem als geheel verhogen. Gebruik deze programma's om verborgen systeemdiensten uit te schakelen en blokkeer ook het automatisch downloaden van programma's die een internetverbinding gebruiken. Deze acties zullen ongetwijfeld een positief effect hebben op de internetsnelheid.

Aanbevolen: