Hoe De Internetsnelheid Te Verhogen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Internetsnelheid Te Verhogen?
Hoe De Internetsnelheid Te Verhogen?

Video: Hoe De Internetsnelheid Te Verhogen?

Video: Hoe De Internetsnelheid Te Verhogen?
Video: Hoe kan je internetsnelheid verbeteren? Tutorial 2024, Mei
Anonim

U kunt verschillende trucs gebruiken om uw surfervaring op internet te versnellen. Een daarvan zijn de verschillende functies in moderne browsers die de laadtijd van de pagina kunnen verkorten. Hoe kun je ze het meest effectief gebruiken?

Hoe de internetsnelheid te verhogen
Hoe de internetsnelheid te verhogen

Het is nodig

  • - een computer die is aangesloten op internet;
  • - browser.

instructies:

Stap 1

Versnel het internet met behulp van de Mozilla Firefox-browser. De nieuwste versie van deze gratis browser kan worden gedownload van de website https://www.mozilla-europe.org/ru/. Met deze eenvoudige stappen kunt u uw internetsnelheid drastisch verbeteren. Verminder eerst het geheugengebruik van het programma, open hiervoor een nieuw tabblad of venster, typ de opdracht over config in de adresbalk. Zoek de regel browser.sessionhistory.max_total_viewer, stel deze in op 0

Stap 2

Voer een verhoging van de laadsnelheid van de pagina uit. Zoek in hetzelfde venster de regel Network.http.pipelining, stel deze regel in op True, de regel Тetwork.http.proxy.pipelining op True en stel de regel Network.http.pipelining.maxrequests in op 5. Start het programma vervolgens opnieuw Mozilla.

Stap 3

Pas de poortsnelheid aan om uw internetsnelheid te verhogen. Klik op de knop "Start", selecteer "Configuratiescherm", ga naar het tabblad "Systeem". Selecteer daarin "Hardware", ga naar het tabblad "Apparaatbeheer". Ga in dit venster naar de optie "Poorten".

Stap 4

Vouw de lijst uit door op de plus te klikken, selecteer de seriële poort COM1, klik er met de rechtermuisknop op, selecteer Eigenschappen, ga en selecteer het tabblad Poortparameters, dan moet in de regel de snelheid worden ingesteld op de maximaal toegestane waarde. De standaardwaarde is bijvoorbeeld 9600, maar u kunt deze instellen op 128000.

Stap 5

Pas de bandbreedtegegevens van je kanaal aan, dit doe je in het register. Klik op de knop "Start", selecteer de opdracht "Uitvoeren", voer de opdracht gpedit.msc in, klik op "OK", ga vervolgens naar het tabblad "Computerconfiguratie", ga daar naar het item "Beheersjablonen", selecteer "Netwerk", dan "Manager Packets" en " Background Intelligent Transfer Service ". Het is noodzakelijk om het vakje "Niet geïnstalleerd" aan te vinken.

Aanbevolen: