Een Automatische Internetverbinding Instellen

Inhoudsopgave:

Een Automatische Internetverbinding Instellen
Een Automatische Internetverbinding Instellen

Video: Een Automatische Internetverbinding Instellen

Video: Een Automatische Internetverbinding Instellen
Video: internet verbinding problemen herstellen 2024, Mei
Anonim

Het instellen van een automatische verbinding met internet maakt het verbindingsproces eenvoudiger en maakt het werken op het netwerk gemakkelijker. De procedure wordt uitgevoerd door standaard Windows OS-tools en vereist geen installatie van extra programma's.

Een automatische internetverbinding instellen
Een automatische internetverbinding instellen

instructies:

Stap 1

Roep het hoofdsysteemmenu van Windows versie 7 op door op de knop "Start" te klikken en ga naar het dialoogvenster "Uitvoeren". Voer de waarde regedit in de regel "Openen" in en autoriseer de lancering van het hulpprogramma "Register-editor" door op de knop OK te klikken.

Stap 2

Vouw de tak HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftWindowsCurrentversionRun uit en open het contextmenu door er met de rechtermuisknop op te klikken. Geef de opdracht "Nieuw" op en selecteer de optie "Stringparameter".

Stap 3

Voer een willekeurige waarde in de regel Parameternaam in en typ rasdial verbindingsnaam accountnaam wachtwoordwaarde in het veld Waarde. Sluit het editorprogramma af en start de computer opnieuw op om de aangebrachte wijzigingen toe te passen (voor Windows 7).

Stap 4

Keer terug naar het hoofdsysteemmenu "Start" om een alternatieve bewerking uit te voeren voor het instellen van een automatische verbinding met internet en ga naar het item "Configuratiescherm". Vouw de link "Netwerkverbindingen" uit en selecteer de optie "PPPoE-verbinding". Roep het contextmenu van het geselecteerde element op door met de rechtermuisknop te klikken en selecteer het item "Eigenschappen".

Stap 5

Ga naar het tabblad "Opties" van het dialoogvenster dat wordt geopend en schakel de regel "Vragen om naam …" uit. Bevestig het opslaan van wijzigingen door op OK te klikken en roep het contextmenu van het element opnieuw op door met de rechtermuisknop te klikken. Specificeer de opdracht "Snelkoppeling maken" en plaats deze in de map "Opstarten".

Stap 6

Keer terug naar het tabblad "Parameters" van het dialoogvenster met PPPoE-verbindingseigenschappen en gebruik het selectievakje in de regel "Terugbellen bij verbreken" om de verbroken verbinding automatisch te herstellen. Autoriseer de toepassing van de aangebrachte wijzigingen door op OK te klikken.

Aanbevolen: