Bladwijzers Overzetten Naar Een Andere Computer

Inhoudsopgave:

Bladwijzers Overzetten Naar Een Andere Computer
Bladwijzers Overzetten Naar Een Andere Computer

Video: Bladwijzers Overzetten Naar Een Andere Computer

Video: Bladwijzers Overzetten Naar Een Andere Computer
Video: Favorieten en Bladwijzers importeren in Edge 2024, Mei
Anonim

In het geval van aankoop van een nieuwe computer of onder andere omstandigheden, wordt het noodzakelijk om browserbladwijzers van de ene machine naar de andere over te zetten. Deze functie is beschikbaar in alle populaire browserprogramma's.

Bladwijzers overzetten naar een andere computer
Bladwijzers overzetten naar een andere computer

instructies:

Stap 1

Klik in Mozilla Firefox op het menu-item "Bladwijzers" -> "Toon alle bladwijzers" -> "Importeren en back-uppen" -> "Back-up". Geef in het venster dat verschijnt het pad op voor het toekomstige bestand met bladwijzers en klik op "Opslaan". Kopieer dit bestand naar externe media en breng het over naar een tweede computer, open vervolgens Mozilla erop. Klik op het menu-item "Bladwijzers" -> "Alle bladwijzers weergeven" -> "Importeren en back-uppen" -> "Herstellen". Selecteer in het venster dat verschijnt het gekopieerde bestand en klik op "Openen".

Stap 2

Selecteer in Internet Explorer het menu-item Bestand en vervolgens Importeren en exporteren. Selecteer in het nieuwe venster "Bestand exporteren" -> "Volgende". Vink in het volgende venster het vakje naast "Favorieten" aan en klik nogmaals op "Volgende". Geef in het venster dat verschijnt het pad op om het bestand met favorieten op te slaan, klik op "Exporteren" en vervolgens op "Voltooien". Kopieer dit bestand naar een andere computer. Open IE erop, klik op het menu-item "Bestand" -> "Importeren en exporteren". Vervolgens verschijnt een reeks dialoogvensters waarin u deze stappen volgt: selecteer "Importeren uit bestand", klik op "Volgende", een vinkje naast "Favorieten", klik nogmaals op "Volgende", specificeer het pad naar het gekopieerde bestand, klik op "Volgende", selecteer een map waarin het bestand zal worden gekopieerd, vervolgens "Importeren" en "Voltooien".

Stap 3

Ga in Opera naar het menu in de keten "Bestand" -> "Importeren en exporteren" -> "Opera-bladwijzers exporteren". Sla het bestand op in een nieuw venster met de extensie.adr (dit wordt standaard aangegeven). Breng dit bestand over naar een andere computer. Start Opera op deze machine, klik op het menu-item "Bestand" -> "Importeren en exporteren" -> "Opera-bladwijzers importeren". Geef in het nieuwe venster het pad naar het overgedragen bestand op en klik op "Openen".

Stap 4

Om bladwijzers over te zetten naar Google Chrome is het voldoende om op beide computers een mailbox in gmail en toegang tot internet te hebben. Klik op de eerste computer op de moersleutelknop in de rechterbovenhoek van het programma, klik vervolgens op "Opties" -> "Persoonlijke materialen" en klik in het veld "Synchronisatie" op de knop "Synchronisatie-instellingen". Voer in het venster dat verschijnt uw gmail-gebruikersnaam en -wachtwoord in. Zo niet, dan kunt u er een maken door op "Een account maken bij Google" te klikken. Voer dezelfde bewerking uit op de tweede computer.

Aanbevolen: