Bladwijzers Overzetten Vanuit Mozilla Firefox

Inhoudsopgave:

Bladwijzers Overzetten Vanuit Mozilla Firefox
Bladwijzers Overzetten Vanuit Mozilla Firefox

Video: Bladwijzers Overzetten Vanuit Mozilla Firefox

Video: Bladwijzers Overzetten Vanuit Mozilla Firefox
Video: How to Export Bookmarks from Firefox | Backup Bookmarks in Mozilla Firefox 2018 2024, Mei
Anonim

"Bladwijzers", "Favorieten" - internetpagina's, links die de gebruiker in de browser heeft opgeslagen om ze op elk moment snel toegankelijk te maken, worden anders genoemd. Menu's voor het werken met dergelijke bladwijzers zijn in alle browsers vergelijkbaar en sites met bladwijzers kunnen van de ene browser naar de andere worden verplaatst.

Bladwijzers overzetten vanuit Mozilla Firefox
Bladwijzers overzetten vanuit Mozilla Firefox

instructies:

Stap 1

Elke browser biedt de mogelijkheid om webpagina's die door de gebruiker zijn opgeslagen te exporteren en importeren. Het is niet alleen nodig voor het overbrengen van bladwijzers van de ene browser naar de andere, maar ook voor het maken van back-ups van siteadressen in onvoorziene situaties.

Stap 2

Om bladwijzers over te zetten van Mozilla Firefox naar Internet Explorer, zijn er verschillende stappen die u moet nemen. Maak verbinding met internet en start Mozilla Firefox op de gebruikelijke manier. Selecteer in een browservenster Alle bladwijzers weergeven in het menu Bladwijzers of druk op Ctrl, Sift en B op uw toetsenbord.

Stap 3

Er wordt een nieuw venster "Bibliotheek" geopend. Selecteer Importeren en back-up maken in de bovenste menubalk van dit venster en selecteer Bladwijzers exporteren naar HTML-bestand. Geef in het nieuwe venster "Bladwijzerbestand exporteren" de map op om het bestand op te slaan en klik op de knop "Opslaan". Sluit het bibliotheekvenster.

Stap 4

Start Internet Explorer en klik met de rechtermuisknop op de menubalk. Plaats in het contextmenu een markering tegenover het item "Favorietenbalk". Nadat het paneel is toegevoegd, selecteert u het sterpictogram erop. Klik op de knop "Toevoegen aan favorieten" en selecteer "Importeren en exporteren" in het vervolgkeuzemenu. Er wordt een nieuw venster geopend.

Stap 5

Vink daarin het item "Importeren uit bestand" aan en klik op de knop "Volgende". Geef op het volgende niveau aan dat u "Favorieten" moet importeren en klik opnieuw op de knop "Volgende". Geef het pad op naar het HTML-bladwijzerbestand dat u eerder vanuit Mozilla Firefox hebt geëxporteerd met de knop Bladeren.

Stap 6

Bevestig uw acties door op de knop "Importeren" te klikken en wacht tot de bewerking is voltooid. Klik daarna op de knop "Voltooien". Alle bladwijzers van Mozilla Firefox worden overgebracht naar de Internet Explorer-browser. Bladwijzers worden geëxporteerd naar andere browsers zoals hierboven beschreven.

Aanbevolen: