Hoe Krijg Ik Een Wachtwoord Voor ICQ

Inhoudsopgave:

Hoe Krijg Ik Een Wachtwoord Voor ICQ
Hoe Krijg Ik Een Wachtwoord Voor ICQ

Video: Hoe Krijg Ik Een Wachtwoord Voor ICQ

Video: Hoe Krijg Ik Een Wachtwoord Voor ICQ
Video: Как я свой пароль ICQ вспоминал... 2024, April
Anonim

ICQ kan letterlijk de populairste instant messaging-service ter wereld worden genoemd. Er is nauwelijks een persoon die internet bezit die niets van ICQ af zou weten. Als u een actieve ICQ-gebruiker bent, moet u weten dat als u per ongeluk de client of het besturingssysteem opnieuw installeert, wachtwoorden opnieuw worden ingesteld en dat het soms niet gemakkelijk is om ze te onthouden.

Hoe krijg ik een wachtwoord voor ICQ
Hoe krijg ik een wachtwoord voor ICQ

Noodzakelijk

geïnstalleerde ICQ-client, internettoegang, mailbox ingevoerd tijdens registratie en toegang ertoe

instructies:

Stap 1

Volg deze link https://www.icq.com/password/ru. Voer op de geopende pagina in het veld "E-mail of ICQ-nummer" uw e-mailadres in waarop uw account- of ICQ-nummer is geregistreerd. Vul het veld "Bescherming tegen robots" in met de cijfers die je in de afbeelding rechts van het (Captcha) veld ziet en klik op "Volgende". Als alles klopt, wordt u naar de volgende pagina geleid met een uitnodiging om uw mailbox te bezoeken en te controleren op een brief van het ICQ-team

Stap 2

Controleer uw inbox. Een moment nadat u in de vorige stap op "volgende" heeft geklikt, is er een brief gegenereerd die u zal helpen uw wachtwoord te herstellen en naar uw e-mailadres gestuurd. Open de brief die is verzonden vanaf het adres "[email protected]" met als onderwerp "ICQ wachtwoordherstel". Volg na het lezen de enige link erin. Het bevindt zich direct na de woorden "Klik op de onderstaande link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen".

Stap 3

Wijs binnen 6-8 tekens een willekeurig wachtwoord toe aan uw ICQ-account. Het mag Latijnse hoofdletters en kleine letters en cijfers bevatten en mag geen Russische letters bevatten, evenals leestekens en andere vreemde tekens. Na het voltooien van deze stap verandert uw wachtwoord en kunt u aan de slag met ICQ.

Aanbevolen: