Hoe De Schaal Van De Pagina Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Schaal Van De Pagina Te Veranderen
Hoe De Schaal Van De Pagina Te Veranderen

Video: Hoe De Schaal Van De Pagina Te Veranderen

Video: Hoe De Schaal Van De Pagina Te Veranderen
Video: Hoe jouw facebook pagina veranderen 2024, Mei
Anonim

Schalen is het visueel verkleinen van een pagina of afbeelding zonder de gegevens te wijzigen. U kunt pagina's op een computer rechtstreeks schalen in de shell van het programma zelf of met behulp van een speciale Windows-toepassing genaamd Magnifier.

Hoe de schaal van de pagina te veranderen
Hoe de schaal van de pagina te veranderen

instructies:

Stap 1

Pagina's in documenten en op internet kunnen worden vergroot of verkleind. Het schalen gaat heel eenvoudig. Houd hiervoor de rechter of linker CTRL-toets ingedrukt en scroll tegelijkertijd met het muiswiel.

Als u het wiel omhoog schuift, wordt de pagina groter, omlaag - verlaagd. De originele schaal, of de standaardschaal, wordt als 100% beschouwd. Elke stap van het scrollen van het wiel verandert de paginaschaal met 10%. Die. één volledige scroll zoomt tot 70% -120%.

Stap 2

Sommige browsers om op internet te surfen, zoals Opera, en teksteditors, zoals Microsoft Office Word, ondersteunen nauwkeurige zoomselectie. In de rechter benedenhoek van dergelijke programma's staat het opschrift "100%". Zodra u erop klikt, kunt u de schaal wijzigen naar de voorinstelling (50%, 75%, 200%, etc.) en ook schalen naar de breedte van de pagina of het scherm gebruiken.

Stap 3

Om de schaal van een willekeurig deel van het scherm te vergroten, terwijl de rest van het veld de oorspronkelijke schaal op 100% blijft, roept u het "Vergrootglas" aan. Voer hiervoor "Start", "Alle programma's", "Accessoires" uit. Zoek in de categorie Standaardprogramma's de map Toegankelijkheid en selecteer Vergrootglas. Er verschijnt een speciaal transparant venster op het scherm, gemarkeerd met een grijze rand. Het schermveld dat in dit venster valt, neemt de schaal aan die is opgegeven door de schermvergroter. Standaard wordt de schaal 2 keer gewijzigd (tot 200%).

Al deze methoden zullen u helpen om de pagina snel te verkleinen zonder speciale programma's.

Aanbevolen: